Техники за щамповане на метъл изображения върху тениските

Всеки един сезон прави чистка на гардероба си и изхвърляме захабени от пране и вече не ставащи за носене тениски. Като цяло това е едно от най-присъстващото облекло в дамските и мъжки дрешници. Всекидневното им носене обаче изисква и често пране особено ако тениските са с къс ръкав и ги носим през топлите летни месеци. Цените на предлаганите модели е различна в зависимост от техният стил, материя и щампа. По-специалните например метъл тениски са скъпи, тъй като при тях качеството трябва да е на ниво. Изхождайки от това, че често този тип тениски са черни или тъмни на цвят то това изисква по-технологично и модерно щамповане, което да не увреди самия текстил.Метъл тениски - модели 2016

Не малко почитатели на метъл облеклата са споделяли, че при първото изпиране любимата им метъл група вече е  на половина останала върху тениската, която с такова голямо желание са закупили. Това се дължи на технологията на щамповане. Серийното производство на облеклата ги прави некачествени. Един от най –разпространените начини за поставяне на картина върху някаква материя е ситопечата. Заради евтините си консумативи е логично и трайността на тази картинка да не е особено голяма. Затова не очаквайте да изкарате твърде дълго с такава тениска.  Но ако говорим за евтин вариант, който да носите един летен сезон например това е сравнително приемливо решение.

Феновете на метъл тениските искат винаги да са уникални. Да имат единични такива екземпляри с щампи много рекламни фирми и печатници разполагат с арсенал от принтери, които биха могли да отпечата именно картинката която пожелаете върху тениска. За тази цел могат да бъдат използвани не само текстилни принтери, но и различни шаблони, фолиа и други иновативни методи.

Използването на флок фолио позволява единствено да бъдат залепяни едноцветни щампи. Самият материал представлява тънка гума, която плътно се закрепва върху самата тениска. При метъл тениските тези техники не са много популярни заради това, че няма как да бъдат използвани повече от един нюанс. Въпреки това този вид щамповане на тениски, дали са метъл стил или не, е сравнително стабилен. Подобен е принципа на флекс принтовете. Тук се използва тънка мушама, която обаче може да бъде оцветена с пълната гама краски. Недостатъка на тези пресовани щампи е, че са супер неудобни и създават определен дискомфорт на носещият тениската. В никакъв случай не трябва да перете облеклото на висока температура, тъй като цветовете лесно падат.

Купувайте метъл тениски, които са щамповани с така наречения директен печат. Тук стабилността на изображението е в пъти по-устойчива от останалите методи, но пък за сметка на това ще се наложи да заплатите и по-висока цена.

Related posts