Единичните легла – предимства и изисквания

Леглата се делят на няколко основни вида спрямо това за колко човека са предназначени за ползване. Най-популярни са моделите единични, двойни, както и двуетажни. В зависимост от предпочитанията на клиента пък те могат да бъдат и с разнообразни форми. По – подробно внимание в днешната статия ще обърнем на мебели – единични легла. Не можем да кажем като процентно съотношение каква е потребителската кошница, тъй като спрямо двойните легла тези за един човек са също толкова купувани. Причината е, че когато леглото е единично поставено до него още едно такова го превръща веднага в двойно. Това прави тези модели толкова популярни сред собствениците на хотели и почивни бази, тъй като те веднага се трансформират спрямо посетителите които очакват.мебели - легла единични

ЛениСтил има специално предложение за Вас. Сигурно си мислите ,че е лесно да се избере едно единично легло. Не е точно така, защото винаги когато избираме се съобразяваме с помещението и неговите архитектурни дадености. Ако имате нужда от мебел, която ще използва дете, а стаята е прекалено малка и искате леглото да не с дължина 1,90 м, а например 1,70 м то препоръчителния вариант е да се изработи такова единично легло по поръчка. Така ще усвоите пространството и няма да се притеснявате, че пет годишното дете няма да има къде да спи.

Затова помислете преди да си изхарчите парите. Поставете на преден план нуждите на лицето, което ще използва тази мебел, както и с какво пространство разполагате. Действително като цена единичните модели кревата са доста изгодни и въпреки това винаги бъдете нащрек за тяхното качество.  Материалите, с които се изработват трябва да са с висока плътност като това ще бъде добре ако сте с повечко килограми и се притеснявате дали леглото ще Ви издържи. Проверете лайсните и се убедете , че продукта има производствена гаранция.  Ако сте се спрели на единично легло, което е и с механизъм з повдигане на подматрачната рамка обърнете внимание на амортисьора. Фирмите все по-често влагат едни от най-добрите газови амортисьори, които плавно повдигат и свалят матрака. Пространството може да бъде разграфено на клетки или пък не, но все пак е важно, че можете да обособите място за съхранение на вещи от всякакъв род. Затова ЛениСтил съветва потребителите да обърнат внимание на детайлите и да не ги подценяват дори и те да са невидими.

Леглото трябва да удобно на първо място. Комфорта и спокойния сън са определящи и за здравословното ни състояние. Затова се доверете на производители, които гарантират качество и най-добри цени.

 

Related posts