Да превърнем терасата в оазис с подходяща тента или сенник

С настъпването на пролетта и все по-честото и силно слънце започваме да си задаваме въпроса как да оборудваме прекрасната си тераса така, че да можем да я използваме като приятно местенце за сутрешното кафе. Поставянето на градински чадър е вариант, но това на практика означава, че ако балкона или терасата не са толкова големи трудно ще намерим подходящо място и за този аксесоар. Кипро Бургас предлага на своите клиенти едно наистина разумно и функционално решение.  Запознайте се с моделите сенници и тенти за слънцезащита тук http://www.kipro.bg/project_category/za-terasi/ . С какво тези продукти се характеризират? На първо място именно това, че те могат да бъдат използвани както за малки, така и за големи пространство ги прави толкова практични.  Производството им е съобразено с това, че те ще бъдат поставени на фасада на сгради и материала от който е изградена носещата конструкция е алуминий. Сам по себе си технически това лек и достатъчно устойчив на природните условия материал, който реално можете да използвате достатъчно дълго време без да се налага да демонтирате, когато през зимните месеци например няма да имате нужда от използването на сенника или тентата.PICT2924-e1295336831514

Основните характеристики на цялостното съоръжение като текстил, конструкция и възможности за поставяне в различни положения спрямо слънцегреенето е наистина достатъчно основание да се замислим за поръчката на такова средство за слънцезащита.  Външните и вътрешните щори са ефективни, но те няма как да осигурят сянка на открити пространства. Затова като един от функционалните методи и възможности се явяват именно тентите и сенниците, които могат директно да бъдат монтирани на фасадата на сградата. Като вариант за прибиране към стената или лесното разпъване при силно слънце Кипро Бургас предлага два варианта за механизми. Ръчният такъв е по-подходящ за по-малки съоръжения при които не е необходима толкова голяма физическа сила за да бъдат поставени в желаното положение. Когато обаче площта е достатъчно голяма е желателно да се използват електрически такива. Те са ефективни при търговски площи, където покритото пространство е сравнително по-голямо.

Естетиката и запазване на цветовата гама на фасадата е изцяло съобразена с това и самите тенти и сенници да са в подобаващи нюанси. Затова Кипро предоставя богат избор от модели влагоустойчиви текстилни платове, които да са в пълен синхрон с мазилката на сградата. Така тя ще придобие завършен вид и ще изглежда достатъчно красиво. Тентите и сенниците могат да бъдат разнообразни и като модел – тип кошница, с падащо рамо и много други. Съобразете модела с изискванията Ви и си осигурете ефективна защита от жаркато слънце през летния сезон.

Related posts