Как щорите променят интериора и фасадата на сградите?

Смяната на старата дограма с нова е предпоставка да се замислите и за това какви щори да поставите за да има някаква завършеност и естетика фасадата на сградата. Много клиенти дои избират не само външни щори, но и вътрешни като така си осигуряват максимална защита от неблагоприятните атмосферни условия. На сайта на един от водещите производители в Бургаска област ще откриете разнообразие от модели, които са ефективни като решение за подобряване условията на работа и живот във всякакви помещения и сгради. Можете да ги разгледате тук http://www.kipro.bg/shtori/ .IMG_3247-300x169

За вътрешно оформление и придаване на уютна и комфортна обстановка наистина вариантите са доста. Напоследък тенденцията за употреба на щори вместо пердета и друг тип завеси действително е в полза на по-стегнатия и съвременен вид на щорите. Тук се забелязва и многообразието от десени, като и материали, които да бъдат адаптивни към всеки детайл от изградения интериор. Кипро Бургас препоръчва на клиентите си материи, които са антистатични и лесни за почистване. Така праха няма да полепва по ламелите или текстила на щорите и при спускане или вдигане няма да се разнася в стаята. Именно непочистения прах може да е причинител на алергии и астматични пристъпи, затова не само елегантност, но и здравословна среда ще осигурят вътрешните модели щори.

Освен предимствата на вътрешните щори като модел, който би направил атмосферата благоприятна и здравословна не бива да пропускаме и външните щори, които също имат широко приложение. Осигуряването на слънцезащита, както и изолирането на шума от вън също е основателно да се замислим да поставим още една защитна преграда между нас самите и околната среда. Моделите външни щори могат да бъдат изработени от пвц или алуминий. Ако искате експертно мнение със сигурност ще Ви бъде препоръчано да изберете алуминиевите, които са не само по-здрави като материал, но и когато става въпрос за изолация от студ, топлина и шум те превъзхождат моделите от пвц.

Кипро предлага разнообразие от текстури, материали и възможности за размер на всички вътрешни и външни щори. Предизвикайте сетивата си и си осигурете среда, която да е спокойна, комфортна и уютна. Независимо дали избирате щори  за дома, офиса или друго помещение и сграда го направете с ясното съзнание, че ползите от поставянето им наистина е инвестиция. Вече няма да се притеснявате от любопитните погледи на съседи, атмосферните условия и дори потенциални набези на крадци. С вътрешни и външни щори от Кипро Бургас можете да разчитате на ефективна и надеждна защита.

Related posts