Модни съвети за пухкави дами

дамска мода

Много голяма част от жените с по-едри форми допускат сериозни грешки, които касаят тяхното облекло. Това, че фигурата е по-закръглена не означава, че на всяка цена трябва да се покрие изцяло с широко пончо за да не се виждат дефектите. Всъщност това е само една от грешките, които пищните дами прилагат и с подновяването на своя гардероб. Днес ще разкрием още такива тенденции, които обаче е добре да вземете предвид при следваща покупка на облекло с оглед на това да не изглеждате глуповато и нелепо.

Какво дрехи не бива да носите

Има ли определение които са правилните дрехи за пищни и по – едрички дами? Всъщност закон и ръководство за това няма, тъй като всяко тяло и индивидуални и в зависимост от височина, тегло и проблемни зони е много решаващо да се намери златната среда. Правилните дрехи всъщност са онези, които ви карат да бъдете уверени, да ви е удобно и наистина да се чувствате в своята собствена кожа. Със сигурност прекалено безформените и твърде широки облекла няма да успеят да ви накарат да изпитате подобни усещания.

мода за едри жени

Ето ги и някои често допускани грешки, които пухкавелките допускат при подбора на ново облекло:

  • Никоя дреха не би ми стояла добре! Това въобще не бива да ви минава през ума. Питате се защо? Всъщност на пазара вече има доста производители и търговци, които предлагат дамски дрехи големи размери – Monte Cervino е един от популярните италиански брандове, които вече са достъпни и за жените от България. Разнообразието вече не  е проблем номер едно, а размерите в по-високи нива са напълно реалистични и налични за всяка дама според нейните форми;
  • Тесни клинове няма да ми ходят! Още един мит, който Monte Cervino успяват да развенчаят. Всъщност има пухкави дами, които са по-високи и една стилна туника с удобен еластичен клин биха се превърнали в супер удобно и стилно облекло за ежедневието;
  • Официални облекла не ми стоят добре! Всеки празник е повод дамата да си подбере прекрасно и модерно облекло. И какво от това, че формите са леко над така наречената норма? В Monte Cervino ви очакват елегантни, стилни и предназначени за дами по-големи размери дрехи, които ще паснат идеално и ще разкрият вашите секси данни и очарование.

Не бива да се ограничавате до облекла, наподобяващи спално бельо. Твърде широките дрехи не само, че не прикриват недостатъците ви, но дори могат оптически да увеличат теглото, което ви притеснява. Посетете онлайн Monte Cervino и сами ще се изненадате от голямото разнообразие, което ви очаква в разделите рокли, панталони, тениски, ризи, бельо и аксесоари.

Related posts