Изтънченост в няколко стъпки. Вижте това!

Мъжете спокойно могат да научат много в модата, стига да го искат. Докато жените имат хиляди модни аксесоари, като дамски часовници, бижута и други, то господата не разполагат с много. За тях на разположение са маркови часовници, като чрез тях те могат да придадат стил на визията си. Но какво още могат да сторят господата за да направят визията си още по-красива и секси, като не се налага постоянно да разчитат само и единствено на мъжки часовници? Представителите на силния пол могат да спрат да посещават само и единствено някой магазин за часовници в София и да започнат да влизат и в модните бутици. Там има голям избор от мъжки ризи, блузи, сака, обувки и какво ли още не.
В случай, че сте от мъжете, които не знаете как да комбинирате цветове и тоалети, то спазвайте следните правила. 2x05_srbksr
Относно дрехите. Сакото трябва да бъде по раменете, ризата да е в светъл цвят, а вратовръзката е добре да бъде по-тъмна от ризата и в същото време да стига до пъпа. Всичко друго е проява на лош вкус.
Обувки, панталон, колан и луксозни часовници. Това са само част от дрехите включващи се в един мъжки гардероб. Да, едни оригинални часовници могат да се смятат за вид дреха или по-точно за моден аксесоар. Добре е когато избирате скъпи часовници да знаете, че колкото те са по-семпли, толкова по-добре ще изглеждате. Не залагайте на часовници с големи циферблати. Не слагайте на ръката си и твърде цветни онлайн часовници. Удачен избор са часовници Casio. Когато купувате обувки, то трябва да съобразите техните цветове с тези на колана ви, както и с тези на каишката на вашият представител на колекция часовници Армани. Не бива тези неща да се пренебрегват, защото макар и много обикновени, те правят огромно впечатление у околните. Всеки мъж с добра визия прави впечатление.

Related posts