Малките трактори на Кубота са хит сред фермерите

Малко фермери знаят, че причината японския производител на трактори Кубота да предлагат многообразие от малки трактори датира от почти век. Любопитното за тези уникални по рода си машини е, че техния създател ги прави  малки заради производителите на ориз. Още с първите трактори, които Кубота пуска на пазара се търси клиент, който не само, че няма кой знае какви финансови възможности, но и търси вариант да механизира тежкия ръчен труд. В полза на оризопроизводителите японският бранд създава разнообразие от модели малки трактори, които и до днес се оказват изключително полезни и адекватни към работата на дребните земеделски стопани.малки трактори кубота

Всъщност не бива да си правите заключение, че марката произвежда единствено малки трактори. Кубота е позната в цял свят като една от марките, които определено заслужава внимание и умело използва инженерната мисъл на своите служители за да оптимизира и достави на потребителите изключително надеждни и здрави малки и големи трактори. Наистина разнообразието от мини модели наистина е впечатляващо и това в наши дни се определя не само заради оризопоизводителите от Япония, но и от самото търсене на световния пазар. Мини размерите на тези машини на практика ги правят изключително маневрени. Производителите на плодове и зеленчуци със сигурност ще ви кажат, че предпочитат малките трактори, за да могат да се възползват от всички механизирани действия, които те им предлагат. В крайна сметка , когато се оптимизират всички разходи и се използва максималния капацитет на машината видимите ползи ще бъдат веднага усетени.

Практични, маневрени, стабилни тракторите на Кубота се отличават не само с техническите си външни параметри. Фермерите ги предпочитат заради ниския разход на гориво и това, че машините, които японския бранд произвежда са едни от най-екологичните, които се предлагат на пазара. Двигателите на тракторите Кубота се отличават не само със своята мощ, но и с това, че при тях вредните емисии от изгарянето на дизеловото гориво е минимално. Наричат ги еко машини с иновативни двигатели и с основание марката печели доверието на своите потребители, и награди от световни природозащитни организации. На практика веднъж изпробвали възможностите на Кубота производителите на селскостопанска продукция остават верни на бранда и винаги търсят техника, която да е с марката kubota. За българския пазар основен дистрибутор е Агропът2011. При нужда от малък или голям трактор винаги можете да направите бърз преглед в сайта на фирмата и да се запознаете с новостите, които се предлагат. Развитието в технологично отношение разбира се, дава отражение и при създаването на новите модели трактори. Така се появяват такива, които са по-стабилни, маневрени, функционални и ефективни.

Related posts