Вносът на употребявани коли у нас е бизнес, предлагащ изгодни предложения за българския клиент

внос на коли

Тъй като в страната ни няма производство на коли, които на ниски цени да предлага на своите граждани, или поне произвежданите у нас не са толкова атрактивни по отношение на лукс и екстри, то е напълно естествено да има толкова много автосалони и автокъщи, които да извършват подобна търговска дейност. Вносът на употребявани коли е в своя пик и определено интерес има, което е и доказателство за дългите опашки пред КАТ за регистриране на автомобили. За да си купите кола първото, което правите е да разгледате предложенията в онлайн платформите. Бизнесът с внос на коли определено е доста атрактивен, тъй като търговците изкарват добри печалби, а несъмнено интерес към все по-новите и луксозни возила има. Не са малко съветите, които ще намерите в Интернет пространството по отношение на това как да изберете новото си употребявано превозно средство. първият основен критерий е не да изберете конкретната марка автомобили, а коректен търговец. Направете си един тест и обиколете автокъщите, които са в града Ви. Всеки един от предлагащите автомобили втора ръка ще ви уверява, че неговите коли са в безупречно състояние и дори като нови. Само най-неопитния купувач би се вързал на подобни теории, тъй като няма как да се твърди, че десет годишен автомобил е като нов. Затова акцентираме на автосалона от който имате намерение да си купите употребяван автомобил.внос на автомобили

Не бива да подценявате факта, че повечето утвърдени автокъщи за продажба на автомобили внос  предлагат и гаранция. Тук вече става въпрос за отговорност, която безспорно ще бъде изключително важен акцент при избора на превозно средство. Вносът на коли у нас както сами виждате е огромен и има много голямо значение от къде тези автомобили влизат. Най-предпочитаните дестинации за избор на употребявани коли са Германия, Франция, определени части на Италия. Това е така поради добрата инфраструктура, по която се движат автомобилите и не на последно място отговорността и дисциплинираността на шофьорите. Характерно за вноса на автомобили е също така и това да се подбират превозни средства от оторизирани търговци от споменатите страни. Не са малко представителствата на определени марки, които предлагат върнати автомобили, които са проверени като техническа изправност и наистина изключително надеждни и сигурни.

Тъй като не са малко клиентите ,които държат да притежават точно определени марки луксозни коли това още повече вдига летвата при вноса на коли и поставя автосалоните у нас на много високо ниво. За да се подберат наистина качествени и добри като характеристики и екстри автомобили, освен това да са и на конкурентна цена предизвикателството пред автокъщите наистина е огромно изпитание. Опитни познавачи на автомобилите правят подбор на предложенията от страни като Германия и Франция и се извършва оглед на всяко едно превозно средство, което подлежи на внос и продажба у нас. На пръв поглед изглежда доста лесно да се внесат употребявани от западна Европа коли, но за да е напълно рентабилно това решение се изисква опит, умения и доказани познания в областта на техническите специфики на автомобилите.

Изключително важни са детайли като сервизна история на превозните средства, собственик, дори това дали колата е ползвала гараж. Всеки един детайл е определящ за избора на клиента и са нужни доказателства, с които търговеца да предостави пълна информация за колата. Тъй като луксозните коли никак не са евтини дори и употребявани то изискванията на кандидат – купувачите е логично да са максимално високи. Затова и вноса на коли от Германия, Франция и други Европейски страни се извършва по под строг контрол, гарантиращ най-високо качество, отговарящо на критериите на потребителите. Предлагат се дори изпълнение на специални поръчки като внос на конкретен автомобил, уникален и с екстри, които биха задоволили дори най-капризните шофьори. Изберете автосалоните на Капитол, доверете се на опита на фирмата, която предлага внос на луксозни превозни средства от Германия и Франция.

Related posts