Какви обувки да изберем според зодията си?

обувки

Може би сте обръщали внимание на това, че с определени хора имате еднакъв вкус и когато се заговорите се оказва, че сте една и съща зодия. Хората си приличат не само на външен вид, но и по зодиите. Ето защо и изборът при обувките си прилича.

Огнени знаци, обувки привличащи вниманието

По подразбиране или не самата дума предполага показност и привличащи цветове. Огнени цветове, мънисти, катарами, пухчета, високи токове – истинска екстравагантност, която има своя чар. Разпалват интереса на околните и се открояват, където и да отидат.

Земни знаци – класика

Здравото стъпване на земята става с класически и удобни модели. Предпочитат семплите цветове и комфорта. Залагат на естествената кожа, мекотата и класическите модели. Това отношение се изразява и в отношението към околния свят. Елегантните обувки от Fashionzona са идеален избор за тях.

Въздушни зодии – непредсказуеми и креативни

Виждате хора, които всеки ден са различни, съчетават интересно дрехи, обувки и аксесоари. Нямат конкретен стил и точно това ги прави оригинални. Тяхната представа и въображение не е поставено в рамка и затова често експериментират.

Водни – лекота и приключение

Отдадени на своя авантюристичен дух, те предпочитат удобството на ниските типове, фееричните сандали и леките материи. Затова държат да се отдадат на спомените и приятните емоции, отколкото да „робуват“ на модните тенденции.

Related posts