Защо двулицевите матраци са предпочитани от клиентите?

двулицев матрак

Наложи ли се да избираме матрак то инстинктивно насочваме търсенето си към конкретен вид, а именно към двулицевите варианти.  Причините за това са напълно основателни и наистина в полагането на грижи да си осигурим здравословен и надежден начин да спим и да си почиваме пълноценно с иновативните предложения за двулицеви матраци в търговската мрежа лесно бихме открили най-правилния за нас вариант. Кои са обаче основателните причини всеки клиент да избира именно двулицев матрак, а не такъв по-евтин като алтернатива – еднолицев? Всъщност това е вечния въпрос, който вълнува клиентите – двулицев или еднолицев да е матрака върху който ще спят. И се оказва, че наистина причините, поради които се взема решение за покупка на такъв с две лица са напълно оправдани особено когато се търси решение за качество, дълга експлоатация и ефективност.

матрак с две лица
  1. Първата причина да се заложи на модел с две лица е, че това са изделия при които има много по-дълъг период на експлоатация. Това  е така поради факта, че двулицевия матрак се ползва от двете страни, което дава възможност за натоварване на всичките му зони, а не само на едната страна. Така се разпределя напрежението и когато ползвате едната то другата страна се възстановява и е готова за ефективна употреба.
  2. Втората важна предпоставка за да се закупи двулицев, а не еднолицев матрак е заради добрата проветривост, която се осигурява на пълнежа. Както знаете при ползването на еднолицев модел често се налага преждевременна смяна,тъй като наистина нивото на влагата се показва и няма къде да отиде. Задържането води до намаляване на еластичността на пълнежа,а освен това се образуват и неприятни миризми. От тук естествено и средата става благоприятна за развитие на плесен и болестотворни микроорганизми, които могат да предизвикат сериозни алергични последици.
  3. Избор от многообразни пълнежи за ефективен и здравословен сън. Двулицевите варианти наистина разполагат с повече възможности за пълнеж и могат в максимална степен да покрият потребностите ви от стабилни, комфортни и ергономични решения за спокоен сън. Иновациите при пълнежите са обещаващи и именно поради това повечето клиенти въобще не се запознават с еднолицевите, а директно избират конкретен модел от двулицеви матраци.
  4. По-лесна поддръжка на калъфа. Когато полагате достатъчно грижи за матрака си той ви се отблагодарява с дългогодишна служба. Предимството на двулицевите е в това, че голяма част от моделите разполагат със свалящ се калъф, който може да се пере и така да се елиминират всякакви замърсявания.

Ето ви няколко основателни причини, които клиентите имат предвид при избора на нов матрак. а едни от най-добрите предложения за двулицеви модели ви очаква в онлайн магазин за мебели Орхидея.

Related posts