Лесно ли е да изберем модерен ъглов диван за хола?

холен ъгъл

Да създадете обстановка, която ви харесва и ще ви предразположи към приятна почивка не е толкова лесно. Днес търговците предлагат много различни мебели, от които трябва да избирате и да се съобразите с личните си критерии. Ако желаете да внесете обновление в интериора на дневната, ви предлагаме да се замислите върху покупката на качествен и модерен ъглов диван. Този вид мека мебел става все по-популярна, тъй като се отличава качествената си изработка и различни допълнителни функции. Цените също не са високи, което позволява на повече семейства, да се сдобият с нов продукт.

На какви критерии трябва да отговаря ъгловият диван?

Когато настъпи моментът да изберете нова мека мебел, трябва да бъдете много внимателни. Тя се използва от цялото семейство и задължително трябва да се хареса на всеки от членовете му. Това означава, че освен мекота и комфорт, е важно да е достатъчно голям, спрямо броя хора и капацитета на помещението. Друг основен критерий е здравината на конструкцията.

Ъгловият диван е подложен на сериозно натоварване ежедневно, а не е покупка, която правите прекалено често. Това е причината да помислите по-сериозно върху това кой модел ще е най-подходящ за вас. Преценете и вида на тапицерията. Текстилна ли да бъде или кожена в зависимост от интериора, който искате да оформите.

Кожената изглежда по луксозно, но при нея е възможно нараняване, ако имате домашен любимец с нокти. Текстилната създава по-голям уют, износоустойчива е и се предлага в най-различни цветове. В каталога на Venus.bg ще намерите следната опция. Ъглов диван Авеню – 230+274 см:

  • „Авеню“ е ъглов диван, състоящ се от две части, подходящ за обзавеждането на хол или всекидневна;
  • към модела са включени 6 броя възглавници с пълнеж от дунапренов пух;
  • изработени са с ципове, за по-лесна поддръжка. Тапицерията му не се сваля;
  • седалката е тапицирана с еластичен дунапрен, гърба с хастар. Това предоставя удобство и добрата визия, които заслужавате. При необходимост от допълнително място за сън – той разполага с функция сън;
  • разтягането става чрез падащ гръб – едната част минава напред и облегалката се обръща напред;
  • под лежанката се намира едната ракла, а другата под тройката диван.

Красив и качествено изпълнен ъглов диван, който ще ви създаде много уют и спокойствие в свободното време.

Да поръчаме ли ъглова мека мебел по интернет?

Няма защо да губите време в обикаляне по магазините, след като онлайн има толкова много възможности. Търговците ви представят най-актуалните модели, изработени от висококачествени материали и на достъпна цена. Лесно ще намерите вашата нова мека мебел, ако отделите време да разгледате каталозите и да прецените кой вариант е подходящ за вас. Това обзавеждане е ключово за всяко семейство и не бива да го правите прибързано, а само след като сте абсолютно убедени в избора си.

Related posts