Униспед България – логистични решения с утвърдена репутация

спедиторски фирми

Външнотърговските отношения между компаниите несъмнено до голяма степен са зависимо от логистични и спедиторски услуги, чиято основна роля е да се намери подходящото решение за транспортирането на стоки в международното пространство. Именно поради това и не малко компании у нас, които осъществяват внос и износ на стоки си партнират с фирми, които са специализирани в логистичната дейност. А работата на логистиката е много важна и тя реално осъществява един важен процес, който допринася за това компаниите да предлагат конкурентни условия за бърза и сигурна доставка на всякакви видове товари. Идеята на избора на коректен партньор в спедиторските и логистичните услуги е да се намери едно балансирано и разумно решение, добра цена, гаранция и качествено оформление на документацията по вноса и износа на стоките. Всяка една грешка би довела до сериозни загуби за бизнеса, които едва ли биха се понесли с лека ръка.

Затова се доверете на Униспед България – логистични и спедиторски решения както за вътрешен така и международен транспорт. Фирмата е с утвърдени позиции на пазара и разполага с възможности за комплектно обслужване на най-добри цени. Екипа от експерти ще създаде най-благоприятните условия за складиране, транспортиране и намиране на подходящия за вашите стоки транспорт. И тъй като цената е важна а да развивате своя бизнес на международните пазари то от Униспед България ще предоставят и най-достъпната цена.

въздушен транспорт

Служителите от Униспед България са напълно запознаете с митническите режими по внос и износ в зависимост от категорията на продуктите и техните тарифни числа. Документалното оформление при тези режими е важно да е коректно изпълнено, тъй като от това зависи какви мита и данъци ще плаща компанията ви. За да елиминирате грешки и да сте изрядни във всяко отношение то решението е комплексно обслужване от Униспед. Всъщност у нас има не малко утвърдени спедиторски  и логистични компании. Наистина всяка една от тях би могла да предостави разумна цена, но що се касае до бързина и експедитивност, комплексна услуга и качество то Униспед България е една от фирмите, която действително се ползва с много добро име и репутация. Ако търсите правилния партньор и добра цена то вече знаете отговора.

При необходимост от сухопътен, морски, въздушен или групажен транспорт не се колебайте да поискате оферта от Униспед. Заложете на бързото обслужване и намирането на най-доброто решение за товарите, които желаете да внесете или изнесете от страната. Ролята на спедиторската и логистична компания е да удовлетвори вашите нужди и то на невероятно изгодна цена. Мнозина се довериха на unisped, направете го и вие!

Related posts