Къде ще откриете огромно разнообразие от детски стоки

детски играчки

Ако сте бременна, Рая Тойс може да помогне в цялостната подготовка за най-вълнуващият период в живота на семейството ви. От откриването през 2000 г. магазините Рая Тойс, предлагат богато разнообразие от артикули за момичета и за момчета. Нужното от хигиенни принадлежности, аксесоари за хранене, бебешки дрешки, играчки и още, можете да намерите в магазините на Рая Тойс “детски играчки за момичета и момчета”.

Защо почти всички потребители предпочитат големите добре заредени магазини

Големите добре заредени магазини, привличат повече потребители. Причината се корени в това, че те улесняват пазаруването и предлагат разнообразни цени.

 • Потребителите могат да намерят всички необходими видове продукти на едно място, което спомага за по-бързото, лесно и безпрепятствено намиране на желаната покупка.
 • В магазини с голямо разнообразие, има възможност да се правят продуктови и ценови сравнения между два или повече артикула.
 • Екип от обучени професионалисти може да Ви даде съвети за продуктите, според нуждите, които имате.

За каква възраст са предназначени стоките в Rayatoys

В Rayatoys се предлагат детски стоки за момиченца и момченца във всякаква възраст. От новородени до 12 годишна.

 • Видове играчки

Широката гама от играчки включва развиващи, насочени към двигателните умения, ролеви и безопасни. Те биват подбирани според възрастта на малчуганите.

 • Бебешки стоки

Видовете бебешки стоки са включени във всеки списък на бъдещите родители. Бебешки колички, легла, шишета, помпи за кърма, матраци, столчета за кола, ергономични раници и суингове.

 • Дрешки

Изборът на бебешки дрешки е много голям. Достатъчно е да имате представа какво е необходимо за вашето дете и да посетите Рая Тойс.

стоки за деца

Какви други привилегии ползват клиентите на Рая Тойс

Клиентите на Raya Toys получават няколко допълнителни привилегии.

 • Всеки клиент закупил стоки от Рая Тойс, получава специална вип карта, която го облагодетелства с 10% отстъпка. Тя може да бъде използвана за всички продукти с изключение на трайно намалените, промоционалните и тези със стокови кредити с 0% лихва.
 • При закупуване на продукти с цена над 100 лв., доставката бива безплатна.
 • Raya Toys предлагат 14 дневен срок за връщане на рекламация, ако сте недоволни по някаква причина от получените продукти.
 • С помощта на блога на Raya Toys, оставате в течение с новостите свързани с детските стоки.
 • Парти клуб Raya Toys, ви предлага място за рождени дни, игри и забавления. Вашите тържества могат да се превърнат в неповторима приказка. Ще се насладите на уютна обстановка и много забавления, без да сте обезпокоявани от външни лица.

Рая Тойс помагат на потребителите да открият най-добрите детски играчки и облекла, за момиченца и момченца на едно място. Погледнете неустоимите предложения още днес!

Related posts