Цената… важен, но не единствен фактор, заради който да подмените старите радиатори с алуминиеви

нови радиатори

Добрите оферти са обичайна тема в нашия блог. Днес ще се опитаме да ви подготвим за зимните месеци, тъй като действително това, което предстои като разходи наистина буди тревоги в не малко домакинства. Независимо дали източника, който захранва парното отопление е ТЕЦ, газификация или пък друг възобновяем източник то всеки осъзнава, че ролята на радиаторите за намаляването на загубите на топлина никак не са малко. Ако и във вашето жилище е настъпил момента да се предприемат сериозни мерки спрямо подмяната на старите тела то ето, че в днешната публикация ще ви дадем съвет за оптимално рентабилно и подобряващо икономиите ви решение.

Не отлагайте подмяната на радиаторите

Радиаторите с дефекти са проблемни и няма как да разчитате на тях за ефективност и удовлетворение при работата им. Не са малко домакинствата, при които радиаторите функционират от времето на социализма, когато всъщност са строени жилищните сгради. метални, чугунени, стоманени – такива бяха радиаторите, които се поставяха в отоплителните инсталации на домакинствата. Разбира се, за времето си те са били някакви решения, но с развитието и появата на алуминиевите модели в края на 80-те години на миналия век днес вече имаме право на избор, когато се касае за рентабилност, естетичност и повишаване на ефективността.

Характерни моменти, които биха определили желанието за подмяна като наложително са:

 • Честите аварии по старите радиатори;
 • Течове;
 • Неугледен вид;
 • Натрупване на ръжда, варовик и други, които ограничават и намаляват ефективността от работата на инсталацията;
 • Загубите на топлина и т.нат.

Отлагането на подмяната на старите радиатори с нови няма как да не рефлектира върху цената на сметките, които ще плащате при следващия отоплителен сезон. А предстоящия ремонт на жилището е мотив да се заемете с търсене на ефикасни и доказани решения, които да удовлетворят потребностите ви.

Защо алуминиеви радиатори

Още със създаването на първия радиатор от алуминий от италиански предприемачи през 1980 година става ясно, че тези иновативни тела имат многократно по-добри показатели, повишаващи КПД при отопление с инсталации. Настъпи ли момента да направите избор и да закупите нови радиатори е добре да се наясно с някои важни неща, които касаят алуминиевите радиатори:

радиатор алуминий
 • Те са леки и могат да бъдат поставени дори на не толкова стабилни конструкции;
 • Практични и функционални решения, които лесно се приспособяват във всяка част на дома ви;
 • Предлагат се в разнообразни размери и варианти, което е повод да намалите тревогите по отношение на интериорната приемственост;
 • Адаптивни и дискретни са;
 • За алуминиеви радиатори цена няма какво да коментираме – достъпна и гарантираща драстично намаляване на разходите за отопление през зимните месеци;
 • Издръжливи, дългогодишни решения;
 • Надеждни, безопасни и сигурни;
 • Не корозират, не натрупват варовик, което намалява риска от спукване и дефекти.

Малка част от приоритетите на алуминиевите радиатори изложихме тук. Когато става въпрос за съотношение между цена  и качество няма как да оспорим твърдението, че това са тела, които нямат аналог. Безспорно идеята за намиране на окончателно решение и възобновяване на правилното функциониране на отоплителната система е инвестиция, която със сигурност ще определите като оправдана.

Добрите показатели на алуминиевите радиатори и тяхната цена ви гарантират още дълги години уют и комфорт в дома. Избора, който днес пазара представя наистина е огромен, но най-голямо внимание заслужават продуктите на една от утвърдените компании, произвеждащи алуминиеви радиатори вече няколко десетилетия. Innovita представя изключително елегантни и модерни решения, гарантиращи на клиентите си:

 • Дълголетие на телата;
 • Модерен и естетичен облик;
 • Най-висока ефективност заради топлоотдаващите характеристики на продукта;
 • Невероятно ниски експлоатационни разходи, които осезаемо ще се отразят на месечните сметки за отопление.

Ако търсите добра цена, рентабилност, красив дизайн и безаварийно дълголетно ползване на радиаторите си е време да посетите онлайн магазин Balkan Energy, където ви очакват стилни и с утвърдени стандарти изделия.

Related posts