Кремация на домашни любимци в град Варна

Много граждани на морската столица се интересуват от кремация на домашни любимци във Варна. Те искат да изпратят с почести своите кучета, котки, зайци и други животни. За тях се появи ново място, което могат да използват, когато настъпи последният час на четириногите им приятели. Къде се кремират животни във Варна и кой предлага услугата, четете по-долу.

Кремиране на домашни любимци във Варна

В наши дни можете да се възползвате от кремация на домашни любимци Варна, след като се свържете с Petcremation.eu. Те имат база в морския град, а крематориумът им се намира в София. Реагират до 2 часа на повиквания и предлагат оборудван транспорт за труповете на животните. Използват се специални камиони с хладилни камери за превоз на любимците ви.

Работното време на крематориума е от 9:00 до 17:00 часа, като се предлага както индивидуална кремация, така и групова кремация. Ако желаете можете да присъствате на кремирането или да поискате видео материал от събитието. Служителите са много учтиви и ви влизат в положението, така че да намалят поне малко болката, тъгата и разочарованието.

Вие получавате урна с пепелта на животното, която може да съхраните, както пожелаете. При индивидуалната кремация, трупът се изгаря самостоятелно, а при груповата в компания на други животни. Разликите са основно в цените, които ще видите в сайта на крематориума.

В трудните моменти, когато се разделяте с вашите домашни любимци, имате верен помощник в лицето на Petcremation, тъй като те имат дълъг опит в този вид процедури. Естествено, всичко се прави с уважение и респект към пухкавите ви любимци, така че да бъдете напълно спокойни. Работата е професионална и на високо ниво, както би следвало да бъде.

Защо да изберем кремация на домашни любимци?

На първо място, защото това е един от най-безопасните начини, да се сбогувате с любимите ви животни. Вместо да заравяте трупа в почвата, където може да се разложи, вие избирате по-хигиеничният и законов начин, а именно кремирането. Освен това, всичко става по-бързо и безболезнено за самите вас. Вече не се налага да търсите място за погребение на животното.

Кремацията на домашни любимци във Варна е начинът, с който да сложите край на болките и страданията си. Очаква ви красива урна с праха на домашния ви любимец, който може да запазите или разпилеете на обичано от него място. За повече информация влезте в сайта на Petcremation и се свържете с операторите, за да отправите всички ваши въпроси и заявки.

Related posts