Бар столове – тип щъркел или на четири крака

бар стол

Последните години бар столовете се превърнаха в една невероятно атрактивна колекция от решения, с които настина имаме възможността бързо и лесно да организираме своя кухненски интериор. Освен това се оказва, че тези мебели са изключително широко приложими във всекидневната, на балкона, за верандата и даже в барбекю зоната в двора ни. Характерно за моделите бар столове е, че наистина впечатляват със своята многообразност,но това от своя страна създава редица затруднения за клиентите, които са решени да обновят интериора си с тях. Въпросът на дискусия и размисли днес ще бъде – колко крака да имат новите ни бар столове, тъй като безспорно от това би зависила тяхната стабилност и устойчивост.

Столчета щъркел

бар стол щъркел

В онлайн магазин https://www.mebeliarena.bg/ откриваме огромен избор от столове от вида БАР. Те са очарователни  наистина невероятно красиви. Това, което ни вдъхновява са онези модели, които са супер изтънчени, а седалките им са позиционирани на един крак. Безупречни като дизайн са бар столовете щъркел, но до колко са стабилни и устойчиви на натоварване? Противно на очакванията на мнозина от вас ще ви кажем, че това са много здрави интериорни решения. Независимо, че са позиционирани на един крак то това по никакъв начин не говори за дисбаланс и неустойчивост. Напротив, тези невероятно стилни бар столове са супер удобни  и риска да паднете от тях е нулев.

Четирикраки бар столове

За почитателите на стабилността пък от мебели Арена представят бар столове с четири крака. Ако искате не само да изглеждат стабилно, но и наистина да са такива новите ви бар столове то ето, че точно тук имате възможността да се сдобиете са такива, които са:

  • Невероятно елегантни;
  • Изработени от здрави материали;
  • Стилни и надеждни;
  • На достъпни цени.

Не отлагайте усъвършенстването на вашия дом. Предложенията на мебели Арена са страхотни, а качеството на бар столовете ще надхвърли и най-смелите ви очакваниня.

Related posts