Мобилните услуги за монтаж на гуми – кое ги прави интересни за водачите

смяна на гуми

Гумите са сред основните аксесоари по автомобила ни, на които е необходимо да акцентираме за стабилността по време на движение. Преди дълъг път водачите задължително проверяват нивото на налягане в гумите както и това дали са подходящи за съответните условия, в които ще шофираме. Гумите имат различна абревиатура и повечето водачи са наясно с всички показания, които са написани върху тях. Дали са зимни или летни, какви са като размери. Обозначенията по гумите също са решаващи за спокойното ни пътуване. Грижата за обувките на нашия автомобил е необходимо да бъдат поверени на квалифицирани експерти, които са напълно наясно със спецификата на тези елементи, експлоатация, стабилност на автомобила и спокойствие за водачите. Ще ви срещнем с услугата мобилен монтаж на гуми, която ще ви спести време и излишни главоболия.

Сервизите за гуми – какво е нужно да знаем за тях

Когато настъпи периода за подмяна на сезонните гуми или пък автомобила има изкривена джанта от множеството дупки, през които сме минали то е очевидно, че имаме нужда от сервиз, в който да бъде извършена съответната манипулация. Обикновено във всеки квартал има по няколко “гумаджийници“, на които шофьорите живеещи в близост се доверяват. Но това се оказва сериозен ангажимент, тъй като понякога поради натовареност се налага да се запише час и да се чака на опашка за да дойде и нашия ред за подмяна на гуми или пък извършване на ремонт.

гуми

Ето, че стационарните сервизи за гуми се оказват не единствена алтернатива. Но пък ползването на услугата мобилен монтаж на гуми е водеща в случай, че нямате време да чакате, н желаете да губите време и сте планирали спешно пътуване, което налага експресна подмяна на сезонни гуми. Всъщност използването на квалифицираните услуги на сервиз по мобилен монтаж е наистина много благоприятно, тъй като освен до тук формулираните действия имате възможност да се възползвате от всякакви допълнителни екстри като:

  • Избор на висококачествени гуми и доставка до дома;
  • Покупка на нови джанти според нуждите на автомобила;
  • Смяна на сезонни гуми;
  • Смяна на спукана гума;
  • Осигуряване на гараж за гуми и други.

Мобилните сервизи са гъвкави решения, с които си спестявате страшно много време. Със сигурност това, което ви очаква като услуга ще ви удовлетвори, тъй като разликата в цената не е фрапираща, а се оказва наистина много удобно гумите на автомобила ви да бъдат сменени на удобно за вас място:

  • Без редене на опашки;
  • Без неприятности;
  • Без загуба на време;
  • Без да е необходимо да ползвате отпуск за типични ежедневни неща, които касаят обслужването на вашия автомобил.

Все повече автосервизи се ориентират към предлагането на такава услуга. Причините за това са в повишения интерес от страна на клиентите. В големите градове не са малко представителите от бранша, които провеждат такива мероприятия извън основния автосервиз. Когато се цели адекватно осигуряване на пълноценно и удобно решаване на проблема с гумите то е нормално човек да избере по-добрата възможност.

Интересни са и все по-приемливи услугите с мобилен монтаж на гуми. Това е реално една подвижно работилница, която може да се отзове на мястото, къде сте аварирали с автомобила си заради спукана гума. Ефективността на предоставената услуга е гарантирана, а от гледна точка на производителност и качество, компетентност и квалификация наистина не бива да се тревожите.

Осъзнавайки потребностите на своите клиенти не са малко сервизите, които оборудват мобилни работилници за монтаж и ремонт на гуми. Това са компактни решения, с които винаги спестяване време, излишни главоболия и висене по опашки. З да бъде автомобила ви винаги изряден и с правилните обувки се доверете на Гумикон за бързи, експресни и винаги сигурни резултати, защото всеки шофьор знае, че добрата подготовка на колата е во основата на сигурното и спокойно пътуване.

Related posts