Добрата идея да имате кухненски ъгъл

ъгъл

Никой не би противоречил на мнението, че кухнята е най-универсалното място във всяко едно жилище. Домакините прекарват голяма част от свободното си време там. Именно в кухненското пространство се събира цялото семейство за да се храни, а могат да бъдат приети и близки гости. Често обаче тази стая е малка по площ и ние си мислим, как да я направим възможно най-функционална и удобна за ползване. Тогава разбира се сещаме и за практичните кухненски ъгли, които ще организират по един прекрасен начин стаята.

Разпределете полезното пространство правилно

В допълнение към обичайния сет за хранене, от маса и столове, бихте могли да поставите и кухненски ъгъл. Всеки от нас си спомня тази мебел, тъй като от много години тя е навлязла в ежедневието ни. Съвременните тенденции в дизайна наложиха модерни материали, които позволяват кухненските ъгли да се изработват в различни варианти. Минус е това, че не са така мобилни, като масата и столовете и по-трудно може да бъде променяно тяхното място. Овалните и кръгли трапезни маси са в по-голяма хармония с кухненски ъгъл, при тях се избягва възможността да се ударите, когато сядате или ставате.

Кухненски ъгъл

Те са много популярни и търсени, защото са функционални, удобни и универсални мебели. Днес ще ви представим модел от магазин Венус, който отговаря на всички съвременни критерии за полезност. Кухненски ъгъл Тихомир:

  • Красив и удобен;
  • С функция „сън“;
  • Надеждна конструкция, гарантираща здравина и дълга експлоатация;
  • Налична ракла;
  • Луксозна тапицерия прошита с конец;
  • Разнообразие от дамаски и еко кожа по каталог.

Предимствата на кухненските ъгли понякога включват капацитета на хората, които могат да седнат. В идеалния случай, трябва да бъде поставен до прозореца. Не е добре да бъде в близост до мивката или печката, тъй като има опасност да се повреди дамаската. Мебелите с добро качество се характеризират с липса на грапавост.

Related posts