Шатра за двор – приложение

шатра

За да не правите масивни конструкции в двора и да запазите възможността да се наслаждавате на свежия и топъл въздух вместо градински чадър можете да заложите на шатра за двор. Причините днес да акцентираме на тези аксесоари е в това, че шатрите са доста по-интересни като възможности, осигуряващи ефективна защита от слънце, дъжд и дори насекоми. Шатрата всъщност  една олекотена защитена зона, в която можете да си организирате партита на открито или просто да си почивате, четете книга и да се наслаждавате на приятното топло време. Ползите от преместваемите шатри са много. И ето, че в днешната публикация ще ви запознаем с тях.

Шатра за двор и още нещо

В колекцията от шатри на Мебели Арена можете да се запознаете както с такива, които са по-масивни от типа на беседки, така и преместваеми компактни шатри, които са интересен вариант, с който можете независимо от това къде се намирате да си обособите приятно кътче, защитено от вятър, дъжд или слънце. Шатрите приличат на палатки, но това, което е характерно за тях, че покривалата им могат да бъдат прибирани като завеси. По този начин си осигуряват проветривост.

Градинска шатра

Интересни и практични шатрите са прекрасно средство, което може да бъде винаги с вас, независимо дали:

  • Ще правите градинско парти в задния двор и сте поканили приятели;
  • Организирате пикник в парка;
  • Ще къпмпингувате в гората;
  • Организирате официално събитие на плажа.

Една красива преместваема шатра може да изиграе съществен принос за това мероприятията, които желаете да проведете да бъдат много по-приятни. Важно е храната да бъде защитена от прах, а при силно слънце да се осигури сянка на участниците в събитието. В двора или градината, на плажа или в парка с преместваемите шатри лесно можете да оформите приятно кътче за отдих, хапване и забавление.

Доверете се на Арена и се запознайте с идеите, които могат да допринесат за повече приятни моменти на открито.

Related posts