Кое легло да изберете за спалнята – дървено или тапицирано

спалня

За да имате две в едно – добър сън и красив интериор, трябва да изберете спално легло, което да ви осигури всичко това. Огромният избор от легла, по-големи и по-малки, декорирани и опростени, означава че всеки може да намери това, което отговаря на неговите очаквания. С помощта на мебелен магазин Венус тази задача може да се превърне в истинско удоволствие. Разнообразието от модели и различните материали от които са изработени леглата, ще ви дадат прекрасната възможност да обзаведете стилно  своята спалня, но в същото време и достатъчно удобно.

Дървено или тапицирано легло

Солидното качествено дървено легло е покупка, която ще удържи на времето. Ако изберете обикновен класически модел може да го използвате на практика във всяко оформление – както модерно, скандинавско така и еклектично. Предимството на тапицираното легло е липсата на твърди или остри ръбове и наличието на удобна и мека табла, която е много удобна ако обичаме да гледаме телевизия в леглото или да четем книга. Леглото трябва да е красиво, удобно и разбира се да съответства на стила на вашата спалня. Тапицираните модели са идеални за декориране с плътни завеси, килими или мокети.

Тапицирана спалня

Това което търсите се намира в магазин Венус. Днес ви представяме два невероятни модела на комфортни легла:

  1. Тапицирана спалня Viola – 180/200 – дамаската може да бъде по ваш избор. Моделът разполага с ракла и повдигащи амортисьори. Бихте могли да си изберете в допълнение и матрак, а също така и красива табуретка с прошит дунапрен и хромирани крака;
  2. Тапицирано легло Felini с матрак, подматрачна рамка и ракла – изработена с метална конструкция и е тапицирано с висококачествена дамаска в цвят по ваш избор.

Сънят съставлява голяма част от живота ни. Изборът на удобно легло от Венус ще ви помогне да спите по-добре и по-хубаво. Ваша е отговорността да си осигурите качествен сън с помощта на красиво, удобно и трайно легло за спалня.

Related posts