Моментален ефект и чувствителен ръст на продажбите: запознайте се с рекламата в Google от Digital Expert

Когато познаваме добре пазарната ситуация, възможностите и рисковете, силните и слабите страни на нашия бизнес, шансът за успеваемост нараства значително – с всеки следващ клик в онлайн магазина, който се стремим да направим още по-печеливш. Изработката на целенасочена стратегия с цел постигането на възвръщаемост до 3000%, също както и бизнес устойчивост на фирмата, е сред водещите стъпки при изграждането на маркетинг стратегия.

Тя е съвкупност от няколко стъпки, всяка една от които внимателно прецизирана, обмислена и коректно изпълнена. Професионалната изработка на реклами в Google е тъждествено равна на успех, защото именно този подход води до значителни приходи, силен виртуален интерес на фона на реални резултати.

Какви са предимствата на рекламите в Google

Google, Гугъл Адвордс, Маркетингови Google, Adwords
Google Ads

Изработката на подобен вид рекламен продукт цели „филтрирането“ на аудиторията, което е аналогично на добро таргетиране и подбор на потенциалните клиенти. Този маркетинг похват дава възможност за проследяване на кликванията, носи информация за потребителския интерес, а респективно и за очакваните печалби. Ето и кои са основните предимства на рекламата в Google:

 • Целенасоченост – насочването на рекламните послания дава шанс да се достигне до по-голяма група от хора, които имат определени интереси. Залага се на критерии като ключови думи, местоположение, език и възраст, вид устройства и др.;
 • Контрол на инвестициите – изработката на рекламни стратегии в гугъл предоставя на потребителя да избора колко да харчи на месечна база или всеки ден, като тук плащанията се правят в зависимост от кликовете;
 • Анализ на успеха – когато имаме поглед над ситуацията в нейната пълна цялост, то и бъдещите ни действия имат потенциала да бъдат още по-добре планирани. Именно това е едно от многото преимущества на изработката на реклама в Google – когато някой прояви интерес към определен продукт или услуга, Ви го виждате. Осъществява се детайлно проследяване на обажданията, извършените покупки, включително и на това какво е обичайното поведение на клиентите;
 • Ефективно управление на кампанията – менажирането и редактирането на профила може да бъде и напълно безплатно и изцяло офлайн;
 • „Опипване на пазара“ с разнообразни ключови думи;
 • Ретаргетинг и успешно наддаване – печалбата се максимизира, а идеите се валидизират.

Предварително проучената информация, свързана с основните предимства на онлайн магазина, маржа, желаната печалба и постигнатата до този момент, клиентите и продуктовия каталог – всичко това е част от задълбоченото проучване по време на маркетинг кампанията.

Какво предлагат от Digital Expert

Обяви, Реклама, Уебсайт, Оформление, Търговски
кампания в гугъл

Всяка една рекламна кампания следва да бъде проведена от професионалисти, от хора, които са напълно наясно с пазарната обстановка, знаят как да открият силните страни на даден бизнес, но в същото време да акцентират и върху слабите, правейки и тях потенциално успешни… Дигитална маркетинг агенция предлага изработка на реклама в Google, която е обвързана с предимства като:

 • Задълбочено проучване на индустрията;
 • Фокус към малките подробности и онова, което клиентът има да разкаже;
 • Подбор на правилните ключови думи, за да е рекламата в Google успешна;
 • Проектиране на ефективна структура за още по-добри резултати;
 • Нерелевантният трафик се филтрира, което води до икономия на средства;
 • Изработка на завладяващо текстово съдържание, което ще разкаже историята на онлайн магазина и неговата мисия;
 • Валидиране на идеите.

Прецизната изработка на реклама в Google следва опознаването на пазарите, конкурентите, също както и на възможностите, които онлайн магазинът притежава, на най-обещаващите продукти, притежаващи ресурса да станат топ.

Кои други маркетинг кампании биха били от полза за онлайн магазина

Уебсайт, Маркетинг, Технология, Уеб, Интернет, Кодиране
маркетинг

Когато нещата се правят добре, резултатите също ще са оптималните. В Digital Expert успехът се измерва по различен начин, той не обича чакането, нито посредствените рекламни кампании, които не водят до нищо. Освен изработка на реклама в Google, маркетинг агенцията предлага на своите клиенти и продукти като Facebook стратегии, анализи, графичен дизайн, експертни анализи, чатбот и др. Всяка една от тези услуги притежава висок потенция, може да открои Вашия бизнес от всички останали, да привлече потребителското внимание и да го задържи за дълго време.

Related posts