Защо да изберете луксозна спалня в бароков стил

спалня

За хората ценящи лукса, дизайнерите са създали уникални и изискани спални комплекти. Те се открояват с големи размери, пищност на материите и орнаментите. Венус Барокови спални са подходящи за всеки с добър и изтънчен вкус. Атмосферата на барока е подчертана от златистия цвят, който присъства почти навсякъде, рамките на огледалата са богато инкрустирани и привлекателни. Характеристиката на този стил обуславя и материалите от които се произвеждат мебелите. Подарете си едно специално изживяване с ново обзавеждане, съчетано в комплект от Венус.

Бароковите спални комплекти Венус и техните предимства

За да се побере такъв тип мебелировка в помещението, то трябва да е с малко по-големи размери, понеже тези артикули го изискват. Леглото е наистина голямо, а богато декорираната табла създава впечатление за още по-тежка и луксозна мебел. Гардеробите не могат да бъдат сравнявани с тези в стандартните конфигурации, защото са четири или петкрилни. Прави впечатление и това, че производителите са съчетали всеки детайл в бароковите спални комплекти с много вкус. Основният цвят, който преобладава в съответния комплект Венус се среща в нощните шкафчета, тоалетката и всеки друг артикул. Когато погледнете вече обзаведената спалня тя ще ви пренесе в епохата на барока за миг. Не може да отречете, че тази атмосфера действа много релаксиращо и предразполага към активна и качествена почивка. Потъвайки в аристократичния свят вие ще си отдъхнете на спокойствие.

Луксозен спален комплект

Луксозен спален комплект Luisa Marrone 180/200 от Венус:

  • Изработен в бароков стил, който открай време е белег за благородство и лукс сред истинските ценители на класически мебели;
  • Моделът впечатлява със сложно решение и пищна красота;
  • Целият този блясък е пред очите Ви в меко кафяво и злато;
  • В модела са включени четирикрилен гардероб с две огледални врати;
  • Спално легло с тапицирана табла;
  • Скрин с три чекмеджета, две нощни шкафчета и огледало.

Само с изгодните оферти на мебелен магазин Венус може да се сдобиете с това великолепие, което ще направи жилището ви уникално и неотразимо.

Related posts