Топ оферти и професионално обслужване получават клиентите на Топ Трейд

мебели за дома

Малцина са търговските обекти, които не гледат на продажбата на конкретен продукт като възможност за икономическа изгода, а приоритет се оказва удовлетворението на клиента. На фона на това, че действително търговията често се сравнява с джунгла, в която по-силния ще оцелее днес представяме https://ontrade.bg/. Онлайн магазина не е типичния търговец, чиято единствена цел е да ви продаде. Идеята е клиента да почувства удовлетворение от професионалното отношение към него и неговия избор. Може би и вие сте попадали на продавачи, които натрапват своето мнение и сякаш искат да ви набутат продукт, от който дори нямате нужда? Разбира се, че това е доста отблъскващо, а и не говори добре за рейтинга на търговската политика на съответната компания. Именно поради това днес искаме да ви запознаем с другата страна на търговията – тази, която е изцяло ориентирана към това клиента да остане доволен както от предложенията така и от офертите.

Защо Он Трейд

Екипа на Он Трейд е наясно, че времето за техните клиенти е от съществено значение. Динамичния живот, който водим в даден момент ни изправя пред предизвикателството буквално да разцепим секундата на две за да можем да свършим всички задачи от дневния списък. Не е препоръчително за сметка на личната си удовлетвореност и свободно време да влагаме енергия единствено в служебни и други ощетяващи собственото ни АЗ ангажименти. Точно поради това тук със своя каталог от Он Трейд гарантират:

мебели
 • Бърза доставка;
 • Промоции и топ оферти;
 • Право на връщане до 30 дни на закупена стока;
 • Експертно обслужване, придружено с професионални консултации и съвети;
 • Ангажираност към клиента и грижа с персонален подход към неговите потребности.

Една от основните грешки, които допускат повечето търговци е да обещават, но да не спазват своите задължения. Точно това гарантира екипа на онлайн магазина – спазени обещания и максимум удовлетвореност.

Какво ще откриете в магазина на Он Трейд

Списъка за пазаруване при обзавеждане на един дом включва разнообразни мебели. Масовите предложения в търговската мрежа са доста евтини, но какво осигуряват на клиентите? Може би временно използване и не толкова високо ниво на издръжливост и удобство. от Он Трейд се грижат да подбират колекцията от мебелните продукти отново водени само и единствено от това какви са очакванията на клиентите. Характера на новообзаведеното жилище следва да излъчва спокойствие, сигурност, безопасност и уют, а не прекалена помпозност и натруфеност.

Ред ключовите мебели, към които представителите на търговския екип проявяват висока ангажираност при подбор са следните мебелни решения:

 • Функционално и гостоприемно обзавеждане за антре;
 • Красиви и удобни мебели за хол и всекидневна, включващи дивани, лежанки, гарнитури и помощни елементи;
 • Обзавеждане за детска стая с акцент към ученическите мебели, които са невероятно креативни и атрактивни със своя дизайн и многофункционалност;
 • Романтично спално обзавеждане за възрастните, акцентиращо на пълноценната почивка и гарантираното възстановяване;
 • Трапезни продукти, доставящи пълна наслада от събирането с приятели и семейството както и вкусно приготвената домашна храна;
 • С внимание към градината имате възможност да изберете висококачествени мебели за градината, които ще се погрижат за вашия комфорт на открито;
 • За повече удобство и повишаване на производителността в офиса в раздела с работни мебели ви очакват безупречни решения за цялостно обзавеждане;
 • Декорация за подобряване облика на обстановката;
 • Функционални решения за обзавеждане и оборудване на банята;
 • Стилни и енергийно ефективни осветителни тела;
 • Епоксидна смола и пигменти за креативните, които обичат да творят и създават истински шедьоври.

Лесна поръчка на избран продукт и консултация относно качествата на изделието можете да получите както чрез обаждане по телефон така и с връзка по електронна поща или съобщение чрез социалните платформи. Бързо и коректно обслужване, с което ще можете да постигнете максимум удовлетвореност от направената покупка гарантират от екипа на Он Трейд.

Related posts