Какви легла да изберем за двойна детска стая

легло

Има семейства изправени пред предизвикателството да мебелират двойна детска стая. Малчуганите задължително трябва да спят на безопасна мебел, която им предоставя нужния комфорт и спокойствие, за да се чувстват удобно и да растат здрави. Погледнете в продуктовия каталог на онлайн магазин https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла и се запознайте с ключовите характеристики на всички модели, които се предлагат. След като опознаете по-добре мебелите ще прецените кой вариант е подходящ за вашия дом и деца. Хубаво е, че имате разнообразен избор и много варианти от които да се възползвате.

Как правилно да оползотворите пространството

Когато обзавеждате стая за две деца, трябва да вземете под внимание това, че те трябва да чувстват достатъчно комфорт и пространство. Спането е важно и точно затова трябва да намерите подходящи легла за малчуганите. Те могат да бъдат комплект ъглови или двуетажен модел. И в двата случая ще спестите доста от мястото, и те ще имат необходимия простор за игри. Класическите ъглови легла обикновено са снабдени с ракла между тях, за прибиране на спалното бельо ,както и с повдигащи амортисьори което освобождава общо допълнително място за съхранение на вещи. По този начин спокойно ще спестите като изберете по-малък гардероб. Ако децата предпочитат двуетажно легло, тогава също ще остане достатъчно място за игри. Моделите, които ще откриете в онлайн магазин Venus.bg са достатъчно надеждни и качествено изработени, за да не се тревожите за тяхната безопасност.

Материалите от които се изработват артикулите са важни

Една подобна мебел трябва да бъде достатъчно качествено направена от надеждни и здрави материали. По повърхността не трябва да се откриват неравности и грапавини, за да се гарантира безопасността на най-малките. В момента мебелите се правят предимно от MDF и ПДЧ плоскости с достатъчно голяма дебелина, които притежават перфектни характеристики. Те са доказан във времето материал, който е едновременно лек и лесен за обработка, но и достатъчно устойчив. Предлагаме на вашето внимание един от перфектните модели на онлайн магазина. Двуетажно детско легло Рики:

двуетажно легло
  • Представлява детско двуетажно легло, подходящо за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка с височина до 4 см;
  • Оборудвано е със: стълбичка и механизъм за повдигане на матраците;
  • Моделът е част от детска модулна система, която притежава всичко необходимо за обзавеждането на Вашата детска стая.

Функционален модел, ако се налага да обзавеждате пространство за две деца. Изработено в свежи цветове, леглото дава комфорта от който се нуждаят вашите малки съкровища. Разгледайте всички предложения и открийте най-подходящото за вашия дом.

Related posts