Директорският офис стол – символ на престиж и класа

офис стол

Всяка добра и уважаваща се фирма е обзавела помещенията си по последните изисквания с грижа към персонала. Характерното за такива луксозни и добре издържани интериорно места е това, че служителите използват не какви да е работни столове, а модел директорски. Това е перфектно и повече офиси трябва да последват такъв добър пример. Венус директорски столове са перфектната възможност да изберете и за вашата фирма такъв висококачествен, ергономичен и стилен продукт. Това, че моделите са толкова луксозни не означава, че са запазена територия само за управленския състав.

Защо да предпочетем директорския стол

Тези модели имат изключително много предимства и всеки, който ги използва ще усети огромната разлика пред това осем часа, да е настанен по възможно най-добрия начин. Артикулът се отличава със:

  • Дизайн – първото, което привлича в тези модели е тяхната външност. По-масивни са като конструкция, излъчват лукс и стил;
  • Ергономичност – притежават всички необходими функции, които са нужни на работещия пред компютър. Могат да се регулират в различни позиции, да се завъртат, имат релакс функция и още много други възможности;
  • Цената – действително някой от директорските столове са изключително скъпи като цена, точно заради материалите, които са използвани за направата им. Но също така има и по-достъпен ценови клас, което вече е сигурен знак, че всяка фирма би могла да избере за своите служители такива.

Комфортът от употребата на един класен артикул е повече от препоръчителна за хората, които ежедневно се сблъскват с предизвикателството, да остана дълги часове в една позиция на тялото.

Как да изберем модел, който да отговаря на изискванията ни

Различните хора имат и различни виждания за това, на кой артикул се чувстват най-комфортно. Представяме ви един от любимите на клиентите на Венус. Директорски офис стол Carmen 7524-1 с подлакътници – Син:

стол
  • Полипропиленова база, подлакътници и облегалка за глава;
  • Директорският Стол е с висока облегалка и удобна седалка с газов амортисьор, за регулиране на височината и люлееща опция;
  • Има множество функции в зависимост от Вашите нужди и изисквания;
  • Регулируем люлеещ механизъм;
  • Функцията за завъртане на 360°;
  • Колелца.

Този модел е на една напълно достъпна цена от 189 лв и спокойно би могъл да бъде перфектната инвестиция за вашата фирма. Само няколко подобни модела, ще позволят вашите служители да бъдат настанени по перфектния начин, и да изпълняват с удоволствие служебните си задължения. Разгледайте и останалите предложения в онлайн магазина, като се запознаете подробно с различните характеристики и възможности. Изберете директорския стол и създайте луксозна и стилна работна среда.

Related posts