Как да изберем точния еднолицев матрак?

еднолицев матрак

Много хора днес се стараят да си осигурят комфорт и удобство у дома, като купуват модерни и практични мебели. Наред с това е важно да се помисли и за здравословния сън, тъй като той е неразделна част от активния живот на човека. Обърнете внимание дали сутрин се събуждате достатъчно добре отпочинали, бодри и без някакви болки по тялото. За да си осигурите пълен релакс и добра почивка ви препоръчваме да разгледате модерните еднолицеви матраци, които се изработват изключително комплексно. Те ще ви гарантират добрия сън достатъчно дълго време. Разгледайте новите оферти в сайта на магазин Venus.bg и със сигурност ще предпочете някой от тези модели.

Как бързо да изберем подходящ еднолицев матрак?

Съветваме ви да не губите излишно време в обикаляне по магазините, а да купите този продукт онлайн. Тук са предложени артикули, направени от различни производители, което е шанс по-бързо да намерите вашия.

Препоръчваме ви да насочите вниманието си първоначално към размерите и да прецените дали вашата спалня е подходяща за харесвания модел. Ето защо измерете рамката на леглото и сравнете показателите с тези представени в интернет. Определете позата в която спите най-често и така потърсете по твърд или по-мек модел, в зависимост от личните си предпочитания.

Хората, които често променят позата си докато спят, могат да заложат на средно твърд еднолицев матрак, тъй като той се явява универсален в случая. Моделите могат да бъдат с пружини или без в зависимост от вашето желание. От Venus.bg предлагат да отделите повече внимание на един прекрасен пример от средния ценови клас. Еднолицев матрак Тея – с 5 зони на комфорт 180/200 – непружинен:

  • еднолицев матрак „Тея“ в размер 180/200 см /предлага се и в други размери/  с 5 зони на комфорт;
  • средна твърдост – удобно решение на изключително достъпна цена;
  • матракът e с пълнеж от два вида пяна с ортопедични и дишащи свойства, осигуряващи правилна стойка на тялото и оптимална температура по време на сън;
  • изработен с висококачествен текстилен калъф.

Перфектен еднолицев матрак, ако искате да притежавате качествен модел на достъпна цена. Той се отличава с комплексна изработка и конкретни зони на комфорт. Тялото ви ще си отпочива и всеки ден ще се чувствате изпълнени с много енергия.

Кои са причините да предпочетем еднолицевия пред двулицевия модел?

Разликите между двата артикула са съществени, но ви предлагаме да заложите на първия, понеже не само е по-достъпен като цена, но и предлага редица други екстри. Не плащате допълнителни пари за рамка, наслаждавате се на удобство и добра опора за тялото. Тъй като продуктът е евтин може да го подменяте през няколко години и така винаги да имате нещо ново и по-качествено.

Related posts