Какви стимуланти да изберете за подобряване на еректилната функция?

сексуален стимулант

Нито един мъж не е застрахован от проблеми, които засягат половата система. В наши дни стресът, напрежението както и редица заболявания несъмнено оказват въздействие върху неправилно функциониране на продуктивната функция. Използването на стимуланти и хранителни добавки може да се окаже решаващо що се отнася до създаването на благоприятно въздействие върху еректилната дисфункция. Но до колко ефективни и с дълъг период на действие ли са тези продукти? По-добър вариант е дългосрочно решение или използване на стимуланти за моментна възбуда и удовлетворение от сексуалния акт? Ако и вие си задавате подобни въпроси то темата, която сме подготвили днес със сигурност ще бъде полезна.

На какво се дължат проблемите в сексуалния живот на мъжете?

Преди всичко е необходимо да се изясни източника и причината, поради които се наблюдават такива проблеми, засягащи половата система при мъжете. В различни ситуации, при които са поставени под въздействие на емоционален срив, напрежение и проблеми е напълно естествено да настъпят моменти, в които да се наблюдават отклонения, които да влияят върху еректилната функция при мъжете.

От гледна точка на самочувствие и самооценка няма как да не отчетем, че много мъже приемат невъзможността да се справят в леглото като удар върху достойнството им. Затова обаче на пазара се предлагат препарати, които има доста ефективно действие върху забавянето на еякулацията. Решение от типа на ВИП хранителна добавка оказва много добри резултати, които са свързани с:

 • Успокояващ ефект;
 • Увеличаване на либидото;
 • Забавяне на еякулацията;
 • Подобряване подвижността на сперматозоидите;
 • Увеличаване на физическата мощ;
 • Подобрява се производството на тестостерон и други.

Целта на прилагането на такива препарати е в осигуряване на моментно благоприятно въздействие върху функцията на половата система. При ВИП хранителната добавка ефект настъпва в рамките на 30-45 минути според физическото състояние на индивида.

Дозировка и състав

вип добавка

Препоръчително е продукта да се използва в подходящ момент. Имайте предвид, че препоръчителната доза е веднъж дневно като се има предвид разбира се и очаквания момент на сексуалния контакт с партньора ви. Определящо е да се приложи ВИП добавката като еднократно стимулиращо решение поне половин час преди стартиране на любовната игра.

Има известни изключения, които също е добре да вземете под внимание. А това са:

 • Прием на алкохол, който може да забави действието на добавката;
 • Употреба на наркотични вещества;
 • Емоционално състояние и други.

Спазването на точното ръководство за употреба е в основата на това да получите желаното удовлетворение и да се насладите на сексуалния акт. Продукта е ефективен и често се приема като решение, което благоприятства индивидите за емоционално успокояване, тонизиране и желание за секс.

Състава на ВИП добавка, използвана като сексуален стимулант при проблеми с половата система съдържа набор от билкови компоненти, което е показателно, че няма риск от привикване. Разбира се не се препоръчва прием на препарата в количество по-голямо от описаното в листовката за да се избегнат странични ефекти. Основни активни вещества са:

 • Петмез от черница;
 • Джинджифил;
 • Жен шен;
 • Гинко билоба;
 • Бабини зъби;
 • Пчелно млечице;
 • Коприва;
 • Глюкозен сироп и други.

Балансиран и високоефективен продукт, който е с доказан ефект дори при хора, които имате сериозни проблеми, дължащи се на заболявания на половата система.

ВИП шоколадово сърце – модерният начин да изразите интереса към партньора си

Разбира се в аптечната мрежа освен стандартната ВИП добавка се предлагат и шоколадови сърца, които са доста атрактивни и подходящи като прелюдия към сексуалната игра на партньорите. Те са предназначени както за мъже така и за жени. Съдържат комплекс от подрани билки, които подпомагат подобряването на желанието за секс.

Продукта е ефективен и въздейства благоприятно върху психологическото състояние на партньорите. Характеризира се с приятен вкус и много бърз ефект върху подобряване на еректилната функция. Ако се интересувате от условията за поръка не се колебайте да посетите онлайн аптека Феникс и да поръчате избраната форма на ВИП хранителна добавка.

Related posts