Как да създадем уютна детска стая с правилните и добре комбинирани мебели?

мебели за деца

Децата винаги са имали специално отношение към стаята която обитават, тъй като за тях тя е много лично кътче. Тук те спят, подготвят домашните си, играят и посрещат приятелчета. Едва ли в жилището има толкова наситена откъм функционалности стая, затова и мебелировката трябва да бъде внимателно избрана. От А до Я за детското обзавеждане venus.bg ви очаква в каталога. Всички варианти са специално създадени от производителите в една продуктова линия, за да си подхождат на 100%. Мебелите могат да бъдат в най-различни цветове и дизайни, за да обхванат повече вкусове и възрастови категории при малчуганите.

Кой е най-лесният начин да изберем детско обзавеждане онлайн?

Щом имате желание да промените интериора, е добре да научите подробности за актуалните оферти, които ви представят търговците. Комплектите за обзавеждане са перфектно решение за всеки, който няма време да избира нещата поотделно. Всички модули са съчетани перфектно и вашата задача е просто да определите кой дизайн и размер е най-удачен за детската стая на вашия малчуган. Цветовете, в които се произвежда обзавеждането са много разнообразни и както ще намерите ярки и весели, така има бели, в дървесни тоналности и различни други комбинации.

Попитайте детето за любимия му цвят и изберете обзавеждане, което наистина ще му харесва. Комплектите за детска стая съдържат легло, нощно шкафче, гардероб, бюро, етажерки и шкаф, които са напълно достатъчни да създадат удобство на всеки малчуган. Ще има къде да се съхраняват много вещи а това е важно, защото по този начин помещението ще изглежда винаги чисто и добре организирано. От Venus.bg предлагат да се запознаете с един от комплектите детско обзавеждане на лични в сайта. Комплект за детска стая Марти – Конфигурация №1:

обзавеждане за детска
  • комплект за детска стая „Марти“ е функционална модулна конфигурация с цветна декорация по избор;
  • модулите ви дават възможност да организирате пространството във вашата стая според вашите нужди и предпочитания;
  • леглото е с повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 900/2000 мм;
  • част от комплекта е комфортната къса тапицирана табла с бяла еко кожа и нощно шкафче;
  • предлагат се двукрилен гардероб и висока етажерка с рафтове;
  • включена е и етажерка за стена и бюро с чекмедже и вратичка;
  • всички модули имат механизъм за плавно затваряне.

Всички тези удобства ги получавате наведнъж с една покупка, което е най-добрата сделка.

Как да сме сигурни в качеството на поръчаните мебели?

Съвременното обзавеждане се изработва от плоскости МДФ и ПДЧ, които съвсем успешно изместиха естествената дървесина. Техните характеристики са много добри като здравина и функционалности, поддържат се лесно и винаги изглеждат елегантно и стилно, защото притежават защитно покритие с гланциран ефект. Комплектите, които може да поръчате онлайн са с гарантирано качествени и ще бъдат ползвани достатъчно дълго.

Related posts