Интересни и удобни фотьойли – вижте нашите предложения

Дори при споменаването на „Фотьойл“ някак си без да се замисляме в съзнанието ни изплува и табуретка. Вероятно защото това са тип мека мебел, която обикновено върви като комплект от диван, фотьойл и табуретки. Но в момента пазара предлага разнообразие от модели в зависимост от предназначението им. Много често това са фотьойли, които са самостоятелни и не вървят в комбинация с други подобни.вижте на сайта

Фотьойла е доста удобна и мека мебел, на която дори можем да се поизлегнем. Реално това е канапе с една седалка, т. е. предназначено е за един човек. Както споменахме в зависимост от това къде е позициониран фотьойлът може да е част от холовата гарнитура или пък свободно стоящ.  Дизайнът би могъл да е стилен и и луксозен, изчистен и семпъл или аристократичен. ЛениСтил изработва тези мебели от здрави и качествени материали. Конструкцията е от иглолистна дървесина, която е устойчива на натоварване. Тапициращите материали са висококачествени и изключително разнообразни като вид и цвят. Като омекотяващ такъв се използва еластичен и неподатлив на износване и деформация продукт, който осигурява мекота и комфорт. Вижте на сайта ни готовите модели и ако не намерите подходящото решение сме готови да изпълним всеки индивидуален проект.

Предложенията от интериорните дизайнери са за фотьойли, които можете да видите имат уникална визия. Те са ергономични и супер удобни. Удоволствие  е седнеш в такъв и да се насладиш на мекотата и прегръдката на тази мека мебел. Като форма те могат да са овални, квадратни, правоъгълни, с или без тапицирани подлакътници. Много добре съобразете обстановката, в която смятате да позиционирате фотьойла, защото така ще имате реална представа на какъв модел да се спрете.

Поради естетически издържаната си визия освен у дома ще видите, че тази мебел има много широко приложение и в кафенета, обществени сгради, офиси, хотели и т.н. Овалните заради своята уникалност и приятен вид се избират от собственици на кафенета. Те придават една задушевна и уютна обстановка. Разнообразието от цветове и износоустойчиви материи е изключително подходяща за употреба и експлоатация.  Тези модели фотьойли могат да бъдат и такива, които са по-ниски и наподобяват пуфове. Лятото често можете да ги видите в кафенета около плажовете.

За офиси и обществени сгради отново ги виждаме, където има доста посетители и клиенти моделите по-изчистени и класически. Тук използваните материи за тапицерии са много често естествена и еко кожа. Това е материал, който е много предпочитан поради това, че лесно се поддържа и почиства. Когато се използва от голям брой различни хора за да изглежда фотьойла добре и да се използва за по-дълъг период от време е желателно ежедневно да се грижите за него. Не се използват силно атакуващи и абразивни препарати. Достатъчно е с ека кърпа и вода да почиствате наслагванията и нечистотиите за да може да радва Вас и клиентите Ви по-дълго.

В хотели се използват модели, които се характеризират с повече разкош и аристократична визия. Тяхната цел е да предразположат гостите Ви към едно наистина невероятно изживяване и комфорт. Независимо от това какви фотьойли като вид ще предпочетете  то те винаги ще пораждат усмивки  и добро настроение.

Related posts