Качествени и гарантирани услуги от Автотест2000

Колкото и да е неприятно все един ден се налага да посетим автосервиз. Дали за текущо обслужване или пък за по-сериозен ремонт искаме или не трябва да използваме услугите им. За съжаление обаче много трудно се намират коректни такива. Не е случаен и факта, че държавата лицензира споменатите, именно паради  зачестили оплаквания от клиенти. Статистика сочи, че много голяма част от автосервизите работят в сивия сектор. Но сериозният проблем не е само този, но и това , че с тази нерегламентирана дейност голяма част от така наречените майстори могат да застрашат и живота ни с неправилно извършен ремонт. Поради това не са и малко вицовете, които се разказват за автомонтьорите.0876795001380569137_411877_600x458

Вземете правилното решение и посетете ни днес. Професионалното отношение и приоритет за Автотест2000.  Ремонта в набързо сглобена барака или гараж по никакъв начин не може да бъде сравнен с добре оборудван и лицензиран автосервиз. Марката на автомобила Ви всъщност няма значение, ако лицето което ще извършва ремонта знае какво прави. Лицензираните сервизи не си позволяват компромиси с избора на персонал. Това е гаранция за създаване на авторитет и добро име за сервиза. Новите автомобили обикновено имат пет годишен гаранционен срок. През този период се обслужват от оторизирирания сервиз на дадената марка. Старите автомобили обаче можете да ремонтирате в лицензирани сервизи, които дават гаранция за подменените части и осигуряват адекватно обслужване.

Автест2000 извършва комплексни ремонти на автомобила, ходова част, смяна на гуми, масло, и всякакви поправки свързани със състоянието на возилото Ви. Трудно е наистина да се доверите на всеки, който извършва подобна дейност. Затова можете да се допитате до приятели, които например са доволни от определен сервиз. Не подценявайте съветите, които ще получите, защото ако даден монтьор не се справя с възложените му задачи той със сигурност няма да има достатъчно клиенти. Самата специфика на бранша е такава, че ако си добър много бързо те забелязват и обратното. Социалните мрежи също са добър източник на информация. Затова не бива да ги определяте като „клюкарник“. Пресейте информацията и така много лесно ще стигнете до правилният за вас и автомобила ви сервиз.

В Автотест 2000 предлагаме услуги като сключване на застраховка гражданска отговорност и извършване на годишен технически преглед. Също така опреснителни курсове за възстановяване на контролни точки, такива за АДР и психотест. Комплексното и бързо обслужване е предимство, което не бива да подценявате.

Обслужването се извършва от квалифицирани кадри, които непрекъснато усъвършенстват знанията си.Това че Автотест2000 е част от лицензираните сервизи само може да Ви гарантира един качествен ремонт или услуга. Доверете ни се и бъдете на 100% сигурни, че получавате срещу заплатената сума качество и пълна изправност на автомобила.  Автотест2000 носи отговорност за всеки извършен ремонт, защото сме ангажирани към живота и здравето на клиентите си. Затова ни посетете още днес! Очакваме ви!

Related posts