Добавка селен – за да сте винаги в добра форма

селен

Това, че селена се намира в много храни идва да покаже, че наистина пълноценното хранене е важно за доброто ни здраве. Но се оказва, че все повече хора предпочитат да си го набавят под формата на хранителна добавка. Разбира се, че има причини за това днес ще ви запознаем с тях, тъй като селена е от микроелементите, чиито ползи безспорно имат съществено значение за физическото ни и емоционално здраве. И за да сте сигурни, че ще изберете най-доброто ви каним да се запознаете със селен добавка в bulvit.com – качество на разумна цена.

Селена – защо да го приемате като добавка

За да се запознаете с ползите от приемането на добавката селен е необходимо да сте наясно с последиците от недостига му в човешкия организъм. А действително е ключов момента с осигуряването на адекватни количества витамини и минерали, от които тялото ни се нуждае за да функционира в норма. Всеки дефицит дава отражение, за което е необходимо да се погрижим и именно поради това следва да ви срещнем с някои фрапиращи въздействия, които носи със себе си липсата на достатъчно количество селен:

селен добавка
  • Ускоряване на процесите на стареене

Селена е главен участник в контрола на свободните радикали и заедно с витамините А и Е се грижи за подобряването на регенеративните процеси, подпомагащи подновяването и възстановяването на клетките;

  • Слаб имунитет

Честото боледуване е в основата на това да добавите селен в дневното си меню, а от каталога на bulvit.com можете да изберете подходящата за вас формула;

  • Проблеми със сърдечно-съдовата система

Селена е много важен микроелемент, който осигурява контрол върху коронарни увреждания и подпомага кръвообращението;

  • Слабост и умора

Признак на липса на главни микроелементи като магнезий и селен, което е предпоставка отново да се възползвате от добавките на bulvit.com.

Доброто здраве е приоритет на всеки от нас. И независимо от това, че се храните пълноценно и здравословно е важно да не допускате ниски нива на селен в организма, а да потърсите съдействие от bulvit.com, където ви очакват добавки с най-високо качество.

Related posts