Практичният аксесоар – кърпи за глава от rockbunkerbg

Гръндж модата е течение, което стилистите описват като свобода на движение, собствен стил и дори неподражаемост. Наистина да се чувствате удобно и комфортно е част от това да можете без проблем да вършите всичко, което харесвате и ви допада. Летният сезон свързваме с късите панталони, слънчевите очила и защо не кърпи за глава – http://www.rockbunkerbg.com/_mg_6007

Именно тези кърпи за глава, както и банданите са доста популярни сред младите хора. Да се носят шапки е доста тривиално и дори скучно. Но виж да сложите кърпа на главата си вече е проява на собствен стил. Обикновено на пазара се предлагат такива, които са изработени от памучни меки материи. Идеята е те да не изпотяват главата, а напротив да се чувстваме доста комфортно и приятно. Такива кърпи за глава са подходящи за носене при всички възрастови групи. Те са подходящи за летите месеци, защото тогава предпазваме главата си от прегряване и топлинен удар. Всъщност тийнейджърите именно за това са пощурели по тези кърпи и бандани. Те не само са полезни, но са и доста модни. Предлагат се в различни десени, като едни от най-атрактивните с черепи, мотиви от анимационни филми или пък изобразени ликове на популярни личности.

Кърпите за глава са аксесоар, който дори бебетата носят. Цветовете са по избор, в зависимост от това с какво облекло съчетавате. Не са малко и отделните общности или групи хора, които носят еднакви такива кърпи за глава, като по-този начин един вид се легитимират пред останалите. Сигурно Ви е направило впечатлени, в гангстерските американски филми, че бандите се определят именно с различните мотиви на банданите които носят на главите си.

Кърпите за глава могат да бъдат квадратни или триъгълни. Тези с квадратна форма се трансформират в подходящият триъгълник който да вържете на главата си. Всъщност самото закрепване може да бъде не само чрез образуването на възел на тила. Има и модели, които имат поставени регулиращи закопчалки.  Те са по-подходящи за малки деца, които трудно задържат нещо на главите си.

Самото носене на тези аксесоари е предпоставка за по-освободен стил на обличане. Не може да носите такъв, ако сте с официален костюм. Така, че стилово изпипвайте визията си и съчетайте удобните кърпи за глава с по-ежедневно и спортно облекло. Много рокери си падат по този моден атрибут. Те не го носят обаче единствено на главата си. Предимството на самата кърпа е, че е подходяща за изразяване на собствен сталинг. Именно поради това и някои я носят и завързана на ръката си.

Related posts