Мото маски за многократна употреба от rockbunkerbg

Като всеки един почитател на високите скорости няма как да не отбележа, че основното е защита на водача. Тук имам предвид не само хората които карат автомобил, но и тези които обичат да развяват коси от силата на вятъра. Мотористите са водачи на превозни средства които са изложени на доста по-голям риск от пътни транспортни произшествия. Това се дължи на факта, че тяхното тяло е открито и е в пряк контакт не само с мотора като машина, но и с околната среда. Невнимание и недобра екипировка би струвала живота на мото водача. Затова в днешната статия ще наблегнем на една за някои доста незначителна част от екипа на моториста, а именно мото маски – http://www.rockbunkerbg.com/. Условията винаги са такива, че вниманието ни трябва да бъде обостряно на макс. Може би си мислите, че карането в града и малки населени места не е опасно и няма нужда да слагате каска, а камо ли пък и маска. Всъщност сте в грешна посока и можем даже с факти да потвърдим, че градското шофиране е в пъти по-натоварено и екстремно от това извън града, на магистрала или пък на не толкова натоварено трасе._7213263

В града имате контакт и с останалите водачи на превозни средства и за да си гарантирате , че няма да получите наранявания е нужно качествена защита. Маската е този слой който много мотористи предпочитат да слагат. Всъщност като се замислите тя е доста хигиенично средство, с което всъщност предпазвате и основната маска от замърсявания. Качеството на тези мото маски е доста добро и то е насочено именно към това след като я свалите да я изперете и тя да е готова за повторна употреба. С тази предпазна маска каската Ви е запазена от изпотяване, кихане или кашляне по време на движение. Доста неприятно е да се налага да чистите цялата си каска при условие, че можете да я защитите именно с тази на пръв поглед незначителна маска.

Вероятно през лятото може и да не Ви е толкова комфортно да носите маска, заради това, че главата Ви ще се чувства като в сауна, но тези модели които предлагаме на вниманието Ви са специално предназначени за всеки един сезон и няма да се налага да купувате различни в зависимост от това дали е лято или зима. Предимствата на тази, която покрива цялото лице е, че предпазва от горещината и студа. Тя е с отвор на носа,очите и устата за да осигури по-голям комфорт.

 

Related posts