Матраци Блян или матраци ТЕД?

matraci-ted-matrak-blianРодният пазар за матраци е един от най-предприемчивите и добре справящи се в рамките на ЕС от гледна точка на качествено производство, коректно отношение към клиентите и безупречно обслужване, включително и гаранционно. Ние можем да се похвали с евтини матраци, които в никакъв случай не могат да отстъпят по качество на чуждестранната продукция, заливаща пазара ни и в сферата на аксесоари за дома, в това число и матраците. Безспорно, сред най-добрите производители на матраци у нас си остават матраци ТЕД и матраци Блян. Те са безспорни лидери на пазара за качествени и евтини матраци у нас, но не и само. И двете фирми доказаха безпогрешното си професионално и успешно присъствие в сферата за матраци в ЕС. И двете фирми са изцяло достъпни на родния пазар и всеки, който иска да закупи техни продукти, може лесно да ги открие в търговската мрежа на страната. Когато обаче потребител реши да се сдобие с нови матраци, е твърде вероятно да му препоръчат и матраци ТЕД, и матраци Блян. Тук идва и дилемата кой е по-добрият и правилен вариант. Може би очаквате отговор от нас? Нямам еднозначен отговор, защото смеем да твърдим, че и двете фирми са достатъчно коректни и надеждни да ви дадат това, което очаквате от един стандартен или по-специализиран матрак. Можете да разрешите своята дилема обаче, като предварително установите какво ви трябва, какво точно търсите, защото както при всички конкуренти, така и при матраци ТЕД и матраци Блян се наблюдават индивидуални предимства и качества, които си заслужават потребителското внимание. Ето в какво са силни матраци Блян и с какви предимства пред останалите фирми са матраци ТЕД.

 

Матраци ТЕД:

 

  1. Евтини матраци с почти най-достъпните цени у нас! Това не е факт, който сме проверявали изкъсо, а по-скоро от мненията на потребителите.
  2. Гаранция за високо качество и възможност за подмяна, поправка и т.н. Гаранционният отдел на матраци ТЕД е сред най-добрите в страната не само в сферата на матраци, а изобщо!
  3. Наличие на страхотни матраци с мемори пяна – едни от най-предпочитаните модели у нас.

 

Матраци Блян:

 

  1. Богат опит в сферата на матраци, позволяващ пълното разгръщане на технологичния и естетическия потенциал на фирмата. Плюс – компанията постоянно следи за новите техники в производството на матраци, което дава възможност за непрестанно развитие и успех в бранша.
  2. Наличие на анатомични и ортопедични матраци, което е рядкост при фирмите за матраци днес. Повечето производители обикновено се съсредоточават само в специализирани, респективно класически модели.
  3. Възможност за цялостно спално обзавеждане у дома – матраци Блян предлагат изключителен избор от матраци за големи спални, за легло тип приста, а също така и за детски стаи, бебета и т.н.

 

След като сте наясно с основните предимства на матраците от двете фирми – ТЕД и Блян – можете да направите и своята покупка. Едно е ясно, трудно ще направите грешен избор, ако се спрете на една от компаниите. Просто и двете, наистина, си заслужават! Така че смело напред и приятно пазаруване, скъпи приятели на здравословния и пълноценен сън!

Related posts