Идеи за модерен и стилен интериор

Повечето идеи за балансирано обзавеждане на жилището даваме основно за малки не дотам просторни апартаменти. Не си мислете , че да обзаведете дом, който е със завидните  100 или 120 квадратни метра е лесно и няма да възникнат казуси за решаване. В днешната ни статия ще насочим акцент и ще предоставим няколко интересни идеи за дома, който е по-просторен и предлагащ несъмнено повече възможности.10-%d1%83%d0%bc%d0%bd%d0%b8-%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%b8%d1%8f-%d0%b0%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82

Дневната е помещението, в което се събираме със семейството и каним приятели да ни гостуват. Разбира се, че това е визитната Ви картичка и е добре да се постараете с мебелировката и интериора. Една гостна от 30-40 квадратни метра е изключително подходяща за да обособите поне два къта – един холов и един трапезен такъв. Предизвикайте собствената си креативност и подберете и аранжирайте мебели, които са вдъхновяващи и стилни. Такива ще намерите в сайтовете на най-добрите производители и ще се изненадате от достъпните цени на красивите и елегантни мебели за дневна и трапезария. Идеята е наистина да уловите домашния уют и да си гарантирате прекрасни моменти и визуално удоволствие от това което виждате. Дом като по списание реализирайте с индивидуализъм и адаптирайте всяка една мебел към личните си нужди.

Обособяването на кътове в голямото жилище е много удобно и практично. Дори в детската стая можете да използвате някоя от мебелите за да оформите местенце за игра или пък да използвате един от ъглите за да поставите бюро , което да осигури удобство за задълженията на ученика. Вариантите действително са многобройни и когато се водите от интересите си идеите сами ще нахлуят в главата Ви и единственото което можете да направите е да ги осъществите. Използвайте естествената светлина и мебелите, които са за работа разполагайте в близост до прозорците. Бюрото в работния кабинет е желателно да е с добра осветеност, като така няма да напрягате сетивата си. Ако това е невъзможно изберете стилни лампиони, които да озарят стаята и да я направят изключително приятна и комфортна.

Мислите, че кухнята не е подходяща за интериорни идеи и че мястото е твърде скучно? Модерните и добре организирани пространства могат да накарат всяка домакиня да пребивава повече време от необходимото именно в тази част на дома. Доста идейни са вариантите за отворени пространства и апартамент на две нива. Ефектно и шикозно излъчване с подходящата мебелировка  придава уникалност, за която биха Ви завидели дори интериорни дизайнери. Идеите за най-малкото прекрояване на пространството може да има невероятен ефект. Бъдете фантазьори и открийте собствен баланс за един комфортен и удобен дом. Споделете идеите си с нас!

 

Related posts