Какви са новостите в протеиновите изолати – Optimum Nutrition Gold Standard Isolate

Сега ще говорим за протеиновия изолат на Optimum Nutrition Gold Standard whey Isolate, който представлява 100% пречистен хидролизиран протеин изолат с редица предимства и особености. Ще разгледаме различията с хидролизирания протеин и кога е препоръчителен за прием?

Какви са предимствата на Gold Standard Isolate

Както знаем, изолатите са изключително добре пречистени хранителни добавки, благодарение на което те са и най-предпочитани както от любителите бодибилдъри, така и от професионалистите в сферата. В тази връзка, много независимо проведени тестове доказват, че: 

  • тази хранителна добавка не съдържа холестерол, захари и мазнини;
  • осигурява 25 грама протеин за доза;
  • 4,3 грама съдържание на глутамин;
  • 5,5 гр. BCAA;
  • 11,4 гр есенциални аминокиселини.

Ето как всъщност се е получил и чистият Optimum Nutrition Gold Standard Isolate, изключително вкусен, ултра чист и бързо усвояем от организма.

Кои са разликите между изолат и хидролизиран протеин

Изолатите като цяло са продукти, преминали през сложни процеси на филтрация, благодарение на което с висок процент се отстраняват нежеланите съставки. В случая на Optimum Nutrition Gold Standard whey Isolate, той е пречистен от холестерола и различните други мазнини. Доказано е също, че продуктът съдържа 80% чист протеин, 1 гр. въглехидрати и по-малко от един грам мазнини.

Хидролизатът от своя страна е също високо пречистен протеин, който обаче е разграден на отделните аминокиселини и е по-лесно усвоим от организма и ефективен градивен елемент.

Тоест, за активното отслабване и запазване на мускулната маса е препоръчителен приемът на изолат, благодарение на по-високата му степен на пречистеност, а хидролизатът е по-подходящ при нужда от мускулен растеж. Така изборът е редно да е съобразен с фитнес целите. Знайте обаче, че процесът трябва да е комплексен и само с приемът на Optimum Nutrition Gold Standard whey Isolate няма да получите желания резултат.

Кога да го приемаме след тренировка и кога преди

Експертите и самия производител препоръчват приема на Optimum Nutrition Gold Standard whey Isolate да се извършва веднага след тренировката и да се взема от 1,2 до 2 разтворени във вода дози. В дните без тренировка се препоръчва приемът да се извършва сутрин веднага след ставане от кревата. Консумацията е възможна и по друго, удобно за Вас, време на деня, както и нагаждане на дозата според нуждите и фитнес целите Ви.

Описаната хранителна добавка с нейното най-високо качество може да бъде открита и онлайн в Healthstore.bg на отлична цена. Той е сред брандовете в страната, предлагащи 100% оригинални хранителни добавки на Optimum Nutrition с най-високото им качество.

Related posts