Защо е важно професионалните проектори да са поставени на висококачествени стойки

стойка за проектор

Инсталирането на проектор, видео стена и презентационно информационно табло изискват да се вземат под внимание всички допълнителни аксесоари. А един от важните са стойките, върху които се закрепват уредите. Спецификата на избора на стойки за проектори се дължи на редица показатели, които са пряко свързани с техническите данни на самите интерактивни пана. За да поставите в фоайето на хотела,  офиса, административната сграда такова табло е важно да има конкретни параметри, на които да отговарят стойките и поставките, на които се захващат самите технологични решения.

Размери и товароносимост

В зависимост от параметрите на екрана, върху който ще текат презентационните потоци е важно монтирането им да бъде на място, което да е видимо от всички страни и да е най-забележимо още от входната врата на съответния обект. За да се гарантира стабилност и здравина уреда се свързва към твърда повърхност с помощта на стойка. А самата стойка от своя страна си има съответните технически характеристики, които трябва да съответстват на тези на уреда.

  • Размерите на стойките за проектори са компактни и дискретни, с оглед на това да не пречат на ролята на самия екран и неговите основни функции;
  • Товароносимост. Ако една стойка е с тегло около 3 килограма то имайте предвид, че максимума, който би могла да понесе като тегло е още около 15 килограма.

Когато се купува стойка за професионален екран или проектор наистина е от много важна значимост да се съобразите с данните като размери и товароносимост на изделието. С цел да се предпазите от рискове като невъзможност да се удържи тежестта на проектор с по-големи габарити ви съветваме да сте особено внимателни ри покупката на стойката за него. Задължително се съобразете с инструкциите и описанието на продукта като съществен момент тук са именно товароносимостта и до какви размери на проектора е подходяща съответната стойка.

Функционалност

Следващата точка, която следва да бъде взета под внимание са функциите на стойката за проектори. За да можете да настройвате и сменяте позицията на екрана така, че да е максимално удачно и видимо от хората, за които е предназначена презентацията е добре да заложите на стойка, която е с дистанционно настройване на позицията. Лесно манипулиране и позициониране само с натискане на един бутон.

Вариантите за стойки за проектори са за монтаж на:

  • Таван;
  • Стена;
  • Ъгъл.

Ефективни и модерни решения за вашия бизнес ще откриете в онлайн каталога на shop.omnichannel.bg в категорията „стойки“. Разумни и професионални изделия на най-изгодни цени.

Related posts