Balkan Energy – гарантирано партньорство за икономично отопление

Съществен момент при покупката на нов дом е стопаните да помислят за неговото отопление. Като перо разходи, които месечно се дължат за електроенергия няма как да ви стори евтино осигуряването на топлина чрез електрически уреди. Да се изберат алтернативни източници е въпрос на правилна равносметка и ефективност при прилагането им, но във всички случаи е препоръчително да се направи консултация със специалист. На фона на множеството търговци, специализирани в предлагането на отоплителни системи изпъкват онези, които не просто целят да ви продадат, но могат да се ангажират с това да ви консултират, да ви насочат и да ви дадат най-добрите съвети, които да гарантират ниски разходи, икономично, но пък с високи показатели отопление. Ето го основния ни аргумент днес да ви запознаем с Balkan Energy – българска компания, която има какво да предложи и на вас и новия ви дом за покриване на нуждите ви от екологично, икономично и гарантирано отопление.

Фирмена политика

За да се утвърдиш на пазара и клиентите ти да те препоръчат на близки и познати е въпрос на следване на стратегически план и ясни правила и концепция за работа. Когато има политика на коректно обслужване, предоставяне само на доказани решения и предлагане на комплексно обслужване то несъмнено това до голяма степен привлича клиентите, които  търсят удобството и професионалното отношение.

Част от принципите заложени във фирмената политика на Balkan Energy гласят:

  • Клиента е на първо място и съобразно неговите изисквания и високи стандарти се предлага вариант, който да отговори на възможностите му;
  • Не се прави компромис с качеството за сметка на по-ниската цена;
  • Изготвянето на безплатна оферта, спрямо извършени замервания, гарантиращи ефективно и рентабилно отопление е част от бонусите, които всеки потребител, независимо от неговите мащаби получава;
  • Не се прави разлика между изграждане на инсталации за отопление за жилища от 50 или 250 квадрата. Всеки клиент е важен и заслужава нужното уважение и внимание.
соларни системи

С Balkan Energy наистина ще се почувствате специални. За екипа е от значение да предложи най-добрата алтернатива и да гарантира ниски разходи, дългогодишна и безпроблемна работа на инсталацията, независимо от това на кой от видовете котли и печки ще се спрете.

Още предимства за клиентите

Наред с до тук изброените приоритети, от които могат да се възползват клиентите на Balkan Energy ще добавим и осигурения транспорт до дома ви на поръчаните инсталации и системи за отопление. Търговия на едро и дребно на многообразни отоплителни уреди, които се захранват от възобновявеми източници е основната дейност на компанията. Разбира се, това не означава, че онези от вас, които търсят цялостно обслужване не могат да ангажират екипа, защото с едно телефонно позвъняване можете да поръчате:

  • Газов котел;
  • Камина на пелети;
  • Печка на дърва;
  • Радиатори от алуминий;
  • Да ангажирате екип за доставка  и монтаж.

Наистина гъвкави и коректни условия предлагат от Balkan Energy. За безопасното отопляване и на вашия дом тук ще откриете най-добрите продукти. Инвестицията е напълно оправдана, защото много бързо ще бъде изплатена на фона на икономичните и ниски разходи, които ще плащате през зимните месеци.

С грижа за клиентите, иновативна и уютна обстановка с котлите и камините на Balkan Energy ще постигнете не само ефективност, но и визуален комфорт в домовете си. Сред брандовете, които са партньори на компанията са марки от световно ниво и с признати позиции в цял свят. Това са PRITY, ATMOS, Centrometal, Caldera Heating Group, BURNiT WBS и други. За да се насладите на оптимална температура и топлина в жилището не се надявайте да постигнете феноменален ефект с климатици и други електроуреди. Изберете иновациите при възобновяемите източници и се доверете на Balkan Energy – гаранция за икономично, екологично и безопасно осигуряване на топлина и топла вода.

Related posts