Нова Година в Доминикана – едно по-различно и екзотично изживяване

почивка

Има доста екзотични дестинации, които можем да посетим. А с предстоящите новогодишни празници наистина е добре да разгледаме офертите, които ни предлагат към настоящия момент туроператорите. И въпреки, че света някак си успя да ни накара да се застоим за по-дълго време в страната си поради ограниченията наложени от здравните власти то това нее повод да помечтаем и да реализираме едно перфектно пътуване в доминиканската Република. Струва ви се твърде екстремно да пропътувате хиляди километри за да стигнете този част на Северна Америка? Напротив! Това е една невероятна възможност да си доставите истинско удоволствие и на фона на златистия пясък и перфектното слънце да посрещнете Нова Година по бански.

Какво трябва да знаем преди да заминем за Доминикана

Това е страна, която привлича през цялата година. Туроператорите обаче съветват почитателите на екзотичните дестинации да заложат на посещение в Доминикана точно по време на зимния сезон. Независимо от това, че през цялата година времето тук е разкошно то през месеците от ноември до март е ай-приемливо и поносимо човек да се отдаде на пълноценна почивка и релакс в тази слънчева и топла страна.

почивка в Доминикана

Нова Година Доминикана са доста често появяващите се оферти към настоящия момент от не малко оператори в туризма. Всъщност ако не сте традиционилисти и не държите по Коледа и Нова Година да ви е студено и да има натрупан сняг то почитателите на слънцето и красивите плажове могат спокойно да събират слънчев загар по време на тези празници в Доминиканската република.

И след като вече изяснихме някой климатични данни е време да ви запознаем и с важните неща преди пътуването ви:

  • Ако периода на престой е не по-дълъг от 30 дни нямате нужда от виза за посещение;
  • При влизане в страната дължите 10 долара туристическа такса;
  • При напускане таксата  е 20 долара;
  • Климата в страната е тропически, а средната дневна температура през годината е 25 градуса, което е предпоставка за страхотни плажни преживявания дори по време на новогодишните празници.

За едно незабравимо изживяване

За да бъде почивката ви наистина пълноценна и приятна и нищо да не ви липсва ви препоръчваме да си купите мечтаната почивка от туроператор. Така ще си спестите главоболия с наемане на хотел, търсене на самолетни билети и всякакви други административни ангажименти. От вас само се иска да си приготвите бански костюм и слънчеви очила.

Запознайте се с допълнителните екскурзии, в които можете да се включите. Това ще ви гарантира, че няма да пропуснете туристическите атракции в страната като най-известните градове с крайбрежните заведения както и природните паркове, които са запазени в това си състояние от векове.

Related posts