Безопасност и икономия – гарантирани с използване на индукционни плотве

Индукционен стъклокерамичен плот

Безопасността при използване на индукционните плотове за вграждане е една от водещите причини, поради които все по-голям процент от клиентите ги избират. Действително е факт, че дори при работа стъклокерамиката остава студена и няма риск от изгаряне на ръцете. Принципа на работа на този тип уреди е в това, че електромагнитните вълни нагряват само дъното на съда, но е и самия уред. Това е една от основните причини да не се отчитат топлинни загуби и котлоните от този вид да се считат за едни от най-икономичните. При положение, че готвенето в домакинството ви е ежедневие и натоварването, на което ще подложите техниката е по-интензивно то има защо да се запознаете с гамата индукционни плотове mebeliarena.bg, представени в онлайн каталога на магазина.

Безопасна работа – главното предимство на индукционните плотове

Много по-безопасен от останалите варианти, които ще намерите в търговската мрежа са котлоните, които работят на индукционен принцип. Те се захранват с електрическа енергия и в случая няма никакъв риск от изтичане на газ както при тези с горелки. Освен това не се касае и за реотани, които се нагряват, а за електромагнитни вълни, които излъчват енергия и директно я насочват към съда.

Безопасността при индукционните плотове за вграждане е гарантирана поради това, че:

  • Дори, когато е включен зоната около съда е студена;
  • Когато отнемете съда от котлона той автоматично се изключва;
  • При разливане на храна извън съда при кипене или небрежност защитата на уреда ес включва и той се самоизключва.

Освен високото ниво на безопасност, с което се характеризират тези уреди това, което ще ви впечатли е, че можете веднага след употреба да почистите безпроблемно плота. Така то ще бъде в готовност за новите ви кулинарни изяви.

Спестете енергия и гответе като професионалисти

Индукционен плот

В колекцията си от съвременни и модерни уреди за вашата кухня от онлайн магазин Mebeliarena.bg предлагат дълъг списък с възможности за избор. Невероятно красиви, функционални и супер икономични тези високотехнологични решения безспорно има с какво да ви впечатлят.

Съвременния свят е ориентиран към оптимизиране на разходите и усвояване на ресурсите оптимално без загуби. Ако и вие държите да въведете контрол на сметките и да намалите плащането на високи фактури за електричество то определено котлоните с индукция за вашия път към икономичност. Индукционните плотове са невероятно рентабилни, защото:

  • Са висок енергиен клас;
  • Няма разсейване на топлината;
  • Намалява се времето за готвене;
  • Крайният резултат е гарантиран.

Не подценявайте възможностите на уреди, които са с интензивна употреба в ежедневието ви. Концентрирайте се при подбор на всички онези качества, които ще ви дадат преимущество и ще ви превърнат в истински кулинар.

Related posts