Какъв трябва да бъде матракът, за да се чувстваме комфортно?

двулицев матрак

За да изберем качествен и удобен матрак е важно да познаваме различните модели и да знаем какво точно очакваме от него. В момента подобни артикули се предлагат в интернет магазините и това е перфектно, защото без да губим време можем да разгледаме наистина разнообразни варианти. Матраци – Мебели venus.bg ще ни позволят да поръчаме правилния модел и да се насладим на една приятна и релаксираща почивка. Ще ви представим няколко различни възможности, които е добре да разгледате по-подробно и да откриете точно вашия.

Еднолицев или двулицев модел да предпочетем?

Когато купуваме нов матрак е важно добре да познаваме начина по който е изработен. Спрямо физическите си характеристики и начина по който спим, трябва да изберем между мек, твърд и средно твърд модел. Хубаво е, че и еднолицевите и двулицевите матраци се предлагат в различна степен на твърдост.

Така няма значение, дали ще купим по-скъпия или по-евтиния модел, защото ще бъдем добре настанени. Двулицевите са направени много комплексно от различни иновативни материали. Те ще ви гарантират добра опора по време на сън и тялото ви ще бъде достатъчно отпуснато, за да се възстановите от напрегнато ежедневие. Периодично трябва да завъртате модела в различни посоки и страни, което ще ви даде възможност да го използвате много дълго време.

Еднолицевите от друга страна са много достъпни и това привлича голяма част от потребителите към тях. Притежават и вградена рамка за монтаж. Така спестявате още средства, защото няма да я купувате отделно. В сайта на Venus.bg ви очаква следния модел. MAGNIFLEX Comfort Dual:

  • представяме Ви луксозния „Magniflex Comfort Dual“- двулицев от серията „Магнифлекс“;
  • характеризира се с иновативната система, позволяваща избор на различни нива на твърдост в един матрак Dual Core (двойно ядро);
  • тялото получава правилна и равномерна опора и си почива добре, благодарение на сърцевина с пълнеж от високоеластична Eliosoft -17 см. + 5 см. Memory пяна;
  • Покриващият текстил е преминал предварителна антибактериална обработка и може да се сваля и пере.

Моделът се предлага в стандартни размери на склад, но може да  бъде изработен и в нестандартни.

Как да се грижим правилно за новия матрак?

Винаги трябва да полагаме необходимите грижи за една толкова важна и скъпа вещ. Ако пазим и почистваме матрака, той ще ни служи по-дълго време и ще се наслаждаваме на достатъчно комфорт и удобство докато спим. Препоръчваме ви да го почиствате с прахосмукачка периодично, да сваляте калъфа и да го перете, ако има такава възможност и да проветрявате спалнята, за да не се задържа влага.

Related posts