Защо да изберем за дома си шкаф за обувки с място за сядане?

шкаф тип пейка

Хората, които са ангажирани с избор на нови мебели за коридора знаят, че това не винаги е лесна задача. Входното пространство често е трудно за обзавеждане, защото е по-малко като размери и също така е тясно. Артикулите, които ще поръчате, трябва да бъдат достатъчно удобни за вашето семейство, да изпълняват функцията за която сте ги взели и да изглеждат красиво в помещението. Мебели Венус ви предлагат актуални модели шкафове за обувки с място за сядане. Този вид оборудване определено впечатлява със своите удобства и не на последно място спестява средства от покупката на диван или пейка.

Защо шкафът в коридора трябва да бъде многофункционален?

Мебелите в един дом, които могат да изпълняват повече от една роля безспорно са ценени и предпочитани от семействата. Щом обзавеждате коридора със сигурност ще се нуждаете от такъв артикул. Затова ви препоръчваме шкафът за обувки тип пейка. Тези артикули изглеждат компактно, не заемат излишно място, но също така са практични и създават много комфорт. Характеризират се с това, че разполагат с меки възглавници за сядане в горната си част.

Те са тапицирани с изкуствена кожа, която може да бъде в няколко различни нюанса, за да съчетаете новата мебел с обстановката във вашия дом. В основата са разположени  вратички – стандартни или падащи, за да подреждате обувките си там. Изключително удобна и качествено изработена мебел, която е добре да присъства във всеки дом. Днес от Венус ще ви представят следния модел – Шкаф за обувки 100 – Бяло:

шкаф за обувки
  • модел от колекция „100“ е снабден с възглавничка;
  • двуредов механизъм за обувки;
  • моделът се изработва от ПДЧ 16 мм;
  • красиво изпълнен артикул с достатъчно здрава конструкция за да се настаните комфортно.

В каталога на търговеца ще намерите още много различни варианта на тази мебел. Разгледайте всички и научете повече за техните характеристики и възможности, преди да инвестирате в конкретен.

Шкафове за обувки от какви материали ще намерим днес?

Производителите използват няколко основни материала, от които изработват мебелите. Това продължава да бъде естествената дървесина, но също така навлизат МДФ и ПДЧ плоскостите. Модерните материали вече доказаха своите положителни качества като здравина, практичност и възможност да бъдат представени в много различни форми и дизайни. Артикулите изработени от MDF и ПДЧ са на много достъпна цена, по леки са като конструкция и са съвместими с модерния интериор на обзавеждане. Преди да купите избрания от вас шкаф се поинтересувайте как е направен той, за да го комбинирате с другите мебели във вашия дом.

Related posts